Ειδήσεις Platform Balan Wonderworld

Balan Wonderworld

Thursday, 23 Jul 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/4c/19/balan-underworld-11-1595537490.jpg
 

Balan Wonderworld

3D Platform από τους δημιουργούς του Sonic.

Οι δημιουργοί του Sonic the Hedgehog παρουσίασαν στο σημερινό Xbox Series X event το Balan Wonderworld, ένα 3D Platform, του οποίου publisher είναι η Square Enix.

Το Balan Wonderworld θα κυκλοφορήσει ωστόσο για όλα τα format. Θα διεξάγεται σε μία παράξενη περιοχή. Θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Leo και της Emma, οι οποίοι αναχωρούν για μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο. Θα τους οδηγήσει ο αινιγματικός μαέστρος Balan (εξού και το όνομα του παιχνιδιού). Στόχος των δύο ηρώων είναι να πλοηγηθούν στον κόσμο και να επαναφέρουν την ευτυχία και την εξισορρόπηση στις καρδιές και στα μυαλά όσων συναντήσουν.

Παίζοντας θα ανακαλύψετε πάνω από 80 εμφανίσεις σε μια ποικιλία από περιβάλλοντα. Η αλλαγή εμφανίσεων θα σας δίνει ειδικές υπερδυνάμεις που έχουν να κάνουν με damage, περπάτημα στον αέρα, πάγωμα χρόνου και τηλεκίνηση. Director του παιχνιδιού είναι ο Yuji Naka (δημιουργός του Sonic the Hedgehog και συνιδρυτής της Team Sonic) 

Το Balan Wonderworld θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε τα reviews των Sonic games και συζητήστε για το Balan Wonderworld στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification