Ειδήσεις Platform Το Cuphead κυκλοφόρησε στο PS4

Το Cuphead κυκλοφόρησε στο PS4

Tuesday, 28 Jul 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/e9/85/cuphead-kentriki-75-1595942154.jpg
 

Το Cuphead κυκλοφόρησε στο PS4

Κατοχυρώθηκε στο PS Store και ανακοινώθηκε με launch trailer.

Το Cuphead θα κυκλοφορήσει και για το PS4 αφού μια διαρροή στο PS Store αποκάλυψε την ύπαρξη του.

Στη σελίδα προβολής του καταστήματος εμφανίστηκε ένα κουμπί με περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, το οποίο τελικά διαγράφηκε και αν κάνετε κλικ σε αυτό δεν σας οδηγεί πουθενά. Δείτε το σχετικό tweet.

Ένας χρήστης στο Twitter με username Wario64, μεταξύ πολλών άλλων εντόπισε την πρώιμη προώθηση. Αυτό δείχνει ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PS4 δεν είναι τόσο μακριά. O Geoff Keighley και το Summer Game Fest φιλοξενούν μια ειδική ενημέρωση από ένα ανεξάρτητο στούντιο στις 17:45. Ίσως δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτή την ενημέρωση.

Το Cuphead αρχικά κυκλοφόρησε για Xbox One και PC το 2017.

[UPDATE - Κυκλοφόρησε και επίσημα] Το Cuphead κυκλοφόρησε στο PS4 από την εταιρεία ανάπτυξης Studio MDHR αφού το επίσημο launch trailer έχει αναρτηθεί στο κανάλι του PlayStation στο YouTube. Έτσι επίσημα έληξε το timed exclusivity του παιχνιδιού που είχε με την Microsoft.

Το Cuphead έχει κόστος 20 ευρώ.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε το review για το Cuphead.

Διαβάστε περισσότερα για το Cuphead και συζητήστε για το game σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification