Ειδήσεις Platform Crash Bandicoot 4: It's About Time gameplay videos

Crash Bandicoot 4: It's About Time gameplay videos

Tuesday, 08 Sep 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/92/af/tawna-crash-bandicoot-4-5-1599588699.jpg
 

Crash Bandicoot 4: It's About Time gameplay videos

Νέο βίντεο με την Tawna. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/7/20] Με το Crash Bandicoot 4: It’s About Time να κυκλοφορεί στις αρχές του Οκτώβρη, it’s about time να βλέπαμε μερικά gameplay videos.

To νέο Crash Bandicoot παρουσιάζει ομοιότητες με την Remaster συλλογή ως προς τα γραφικά του. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω υπάρχουν δύο διαφορετικά levels, τα Dino Dash και Snow Way Out.

Το gameplay ακολουθεί το στυλ των προηγούμενων Crash Bandicoot και περιλαμβάνει συλλογή μήλων, σπάσιμο κουτιών και άλματα σε πλατφόρμες με σκοπό να αποφευχθεί το κενό. Επίσης, βλέπουμε τον Crash να ακολουθεί διάφορες διαδρομές σε μεγάλα κλαδιά δέντρων, όπου η κίνηση είναι σταθερή και απλά πρέπει να πηδήξετε, με κάμερα είτε κάθετη, είτε οριζόντια. Σε κάποιο σημείο του gameplay ακολουθούν και παγίδες, όπως για παράδειγμα ένας δεινόσαυρος που καταδιώκει τον Crash από πάνω προς τα κάτω. Ανάλογα σκηνικά είχαμε δει και σε προηγούμενα games της σειράς.

Στο δεύτερο μισό του gameplay video ελέγχετε τον Dr. Neo Cortex και χρησιμοποιείτε το όπλο του για να σκοτώσετε εχθρούς και να δημιουργήσετε πλατφόρμες στις οποίες πηδάτε ψηλά. Επίσης, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας κάνει tower dive στον αέρα κι έτσι φτάνει σε πιο μακρινές πλατφόρμες. Στο τέλος του βίντεο αντιλαμβανόμαστε ότι ενώ παίζετε θα ελέγχετε και τους δύο ήρωες.

[UPDATE: 7/8/20 - Ο Dingodile και οι μάσκες] Στο νέο gameplay video που μας έδειξε η Toys for Bob για το Crash Bandicoot 4 μάθαμε ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα.

Το Crash Bandicoot 4 θα σας επιτρέπει να παίξετε και με τον Dingodile, όπως θα δείτε στο νέο τρέιλερ. Επίσης, το παιχνίδι θα έχει ένα πλήθος από skins, τα οποία θα κερδίζετε ολοκληρώνοντας challenges και συλλέγοντας gems. Δεν θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές. Όσο για τις τέσσερις νέες Quantum Masks, η μία θα σας επιτρέπει να αντιστρέψετε την βαρύτητα, η άλλη να καθυστερήσετε τον χρόνο, μια άλλη να ελέγξετε την πραγματικότητα (κυριολεκτικά), ενώ η τέταρτη μάσκα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

[UPDATE 2: 28/8/20 - Νέο βίντεο στο Future Games Show] Στα πλαίσια του Future Games Show, η Toys for Bob παρουσίασε μερικές ακόμη αποστολές του παιχνιδιού. Αρκετά στοιχεία βλέπουμε ότι είναι ίδια με τα προηγούμενα μέρη της σειράς, ωστόσο στο νέο βίντεο παρατηρούμε ότι υπάρχουν περισσότερες αιωρούμενες πλατφόρμες.

[UPDATE 3: 8/9/20 - Νέο βίντεο με την Tawna] Σε ένα νέο βίντεό της για το Crash Bandicoot 4, η Sony έδειξε την Tawna, πρώην σύντροφο του Crash. Στο βίντεο παρουσιάστηκε αρχικά τρέιλερ της ηρωίδας και στη συνέχεια gameplay video με επεξηγήσεις

Χρησιμοποιεί το λάσο και επίσης μπορεί να κάνει wall jumps. Ακόμη, εξαπολύει το color splash, που θυμίζει κύματα ουράνιου τόξου. Με αυτό χρωματίζει το ασπρόμαυρο περιβάλλον μπροστά της.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 2 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Crash Bandicoot 4: It's About Time και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 29/08/2020 18:14
Παλιός αγαπημένος 90's Crash!!

Day One αγορά για μένα ξεκάθαρα....... ............... ............... .!
Notification