Ειδήσεις Platform Rogue Legacy 2 Early Access

Rogue Legacy 2 Early Access

Tuesday, 04 Aug 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d1/df/c8/rogue-legacy-2-sequel-early-access-delayed-30-1596481516.jpg
 

Rogue Legacy 2 Early Access

Μεταφέρθηκε για τις 18 Αυγούστου.

Η Cellar Door, εταιρεία ανάπτυξης του Rogue Legacy 2, ανακοίνωσε μόλις μία εβδομάδα πριν την αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί για την Early Access του παιχνιδιού ότι θα καθυστερήσει για σχεδόν έναν μήνα ακόμη.

Οι λάτρεις της σειράς θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουν λίγο ακόμα προτού αποκτήσουν πρόσβαση στο Rogue Legacy 2. Ωστόσο, όπως είπε κι ο Shigeru Miyamoto: "Ένα παιχνίδι που καθυστερεί να κυκλοφορήσει μπορεί σε βάθος χρόνου να αποδειχθεί καλό, αλλά ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί βεβιασμένα θα είναι για πάντα κακό".

Αν και η καθυστέρηση της κυκλοφορίας διάφορων games δεν είναι κάτι σπάνιο, η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε μια εύλογη απορία. Η περίοδος του Early Access σημαίνει ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι ακόμη σε εξέλιξη. Κανείς δεν περίμενε να παραλάβει μια καλογυαλισμένη εκδοχή του Rogue Legacy 2 την ερχόμενη εβδομάδα. Για το λόγο αυτό η επιλογή να καθυστερήσει η διάθεση σε Early Access φαίνεται περίεργη. Ωστόσο, αν αυτή η καθυστέρηση σημαίνει ότι σε μερικές εβδομάδες θα διατεθεί μια έκδοση με λιγότερα bugs, αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Το Rogue Legacy 2 θα είναι διαθέσιμο σε Early Access για PC μέσω του Steam στις 18 Αυγούστου. Διαβάστε το review για το Rogue Legacy και συζητήστε για το Rogue Legacy 2 στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification