Ειδήσεις Platform Wonder Boy – Asha in Monster World

Wonder Boy – Asha in Monster World

Tuesday, 25 Aug 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/b3/d4/wonder-boy-asha-in-monster-world-2a-63-1598348681.jpg
 

Wonder Boy – Asha in Monster World

O Ryuichi Nishizawa, δημιουργός του αρχικού παιχνιδιού θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξή του.

Ένα νέο παιχνίδι Wonder Boy είναι στα σκαριά και πολλά μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης θα εμπλέκονται σε αυτό.

Όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες μια νέα προσθήκη στο κλασικό Platform της Sega είναι υπό ανάπτυξη και θα τιτλοφορείται Wonder Boy – Asha in Monster World με τον Ryuichi Nishizawa στο τιμόνι. Η σειρά Wonder Boy αν και ίσως δεν είναι τόσο γνωστή όσο άλλα franchises της Sega, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της εταιρείας. Η νέα προσθήκη θα περιλαμβάνει την Asha η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Monster World IV του 1994, το οποίο όμως ήταν exclusive για την αγορά της Ιαπωνίας μέχρι και το 2012, όπου και κυκλοφόρησε και για κονσόλες.

Το αρχικό Wonder Boy έγινε γνωστό στην Ευρώπη και την Αμερική ως Adventure Island με τα δικά του sequel. Τα τελευταία χρόνια η σειρά πήρε τα πάνω της με κυκλοφορίες όπως το Wonder Boy: The Dragon's Trap, ένα remake του τρίτου installment του αρχικού παιχνιδιού αλλά και του Cursed Kingdom, μιας νέας προσθήκης στο ίδιο universe όμως. Αν και ο Nishizawa συνέβαλε με την παρουσία του στα δυο προαναφερθέντα games, στο Wonder Boy – Asha in Monster World θα έχει τον βασικό ρόλο στην ανάπτυξή του.

Περισσότερα για το επερχόμενο Wonder Boy θα μάθουμε κατά την διάρκεια της Gamescom Awesome Indies, η οποία θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 29 Αυγούστου στις 20:00.

Διαβάστε το review του Wonder Boy: The Dragon's Trap και συζητήστε για το Wonder Boy – Asha in Monster World στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification