Ειδήσεις Platform Super Lucky’s Tale

Super Lucky’s Tale

Saturday, 04 Nov 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/d1/96/super-luckys-tale-xboxone-pc-40-1497224252.jpg
 

Super Lucky’s Tale

Launch trailer για το αξιαγάπητο Platform που έρχεται σε PC και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/17] Το Super Lucky’s Tale θα κυκλοφορήσει και για το Xbox One, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της E3 2017.

Στα πλαίσια της E3 2017, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το 3D Platform της Playful, έκδοση του οποίου είχε διατεθεί αρχικά για το virtual reality headset Oculus Rift, θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One ως Xbox Play Anywhere τίτλος. Το συγκεκριμένο Platform θυμίζει τα παλιά games του είδους που είχαμε δει στο Nintendo 64 και παρουσιάζει πολύχρωμα περιβάλλοντα, υιοθετώντας ένα πιο χαλαρό ύφος.

Ο χαρακτήρας μοιάζει αρκετά με τον αντίστοιχο στο Conker's Bad Fur Day. Το παιχνίδι αναπτύσσει η Playful Corp και αποτελεί sequel του Lucky's Tale που είχε κυκλοφορήσει από την ίδια εταιρεία τον Μάρτιο του 2016.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Lucky θα προσπαθήσει να σώσει την αδερφή του και το Book of Ages από τον κακό της υπόθεσης που ονομάζεται Jinx. Στο Xbox One X, το Super Lucky’s Tale θα εμφανιστεί με βελτιωμένα γραφικά, υποστηρίζοντας ανάλυση 4K. 

[UPDATE: 23/10/17 - Νέο τρέιλερ] Η Microsoft παρουσίασε ένα πολύ σύντομο τρέιλερ για το Super Lucky's Tale.

Μέσω αυτού θα γνωρίσετε την Tess. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 4/11/17 - Launch trailer] Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Super Lucky's Tale, το οποίο κυκλοφορεί αυτή την Τρίτη.

Το βίντεο περιέχει αρχικά πλάνα από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και στη συνέχεια αποσπάσματα από το gameplay. Δείτε το παρακάτω

Το Super Lucky’s Tale θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου για PC και Xbox One. Δείτε την συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2017 και συζητήστε για το Super Lucky's Tale στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Kalliniki (Level 18) 12/06/2017 10:04
Είναι τέλειο και ότι πρέπει για εμένα μιας και μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια με ωραία χρώματα και γραφικά!! Σίγουρα θα το παίξω!!
#2 efane (Level 22) 04/11/2017 15:48
Θα λιώσουμε στα Platform φέτος. Γουστάρω τρελα!!!
Notification