Ειδήσεις Platform Crash Bandicoot: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα remasters

Crash Bandicoot: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα remasters

Friday, 04 Aug 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον JaGuAr   | (4 σχόλια)
JaGuAr

JaGuAr  

Playing Like Breathing
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d3/f1/3d/crash-activision-98-1501850597.jpg
 

Crash Bandicoot: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα remasters

Σύμφωνα με δηλώσεις της Activision.

Οι πωλήσεις του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy άφησε την Activision παραπάνω από ευχαριστημένη. Τα μεγάλα νούμερα που χτυπάει ο τίτλος δεν περνούν απαρατήρητα από τους παραγωγούς του και αυτό αυξάνει την πιθανότητα να προχωρήσουν στην ανάπτυξη νέων remasters.

Τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της Activision Eric Hirshberg και δήλωσε τα εξής: “Γνωρίζαμε πως υπήρχε ένα πολύ παθιασμένο κοινό εκεί έξω για τον Crash, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Ωστόσο δεν είχαμε ιδέα, δεν μπορείς να διακρίνεις αν είναι μια μειονότητα ή ένα τεράστιο κοινό έως ότου κυκλοφορήσεις κάτι. Ο Crash ξεπέρασε όλες μας τις προσδοκίες με τον καλύτερο τρόπο.”

Είναι γνωστό πως το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy αποτέλεσε το νούμερο ένα game σε πωλήσεις για τον μήνα Ιούνιο. Και φυσικά οι ερωτήσεις που έγιναν στην συνέχεια στον Hirshberg αφορούσαν το μέλλον της εταιρείας και το ενδεχόμενο περισσότερων remasters, ενώ ο ίδιος είπε: “Ήταν ένα ακόμα παράδειγμα του ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του κοινού μας και του ότι προσφέρουμε στους fans μας εξαιρετικό περιεχόμενο για να απολαύσουν, που είναι φυσικά η κύρια στρατηγική μας. Έχουμε κι άλλα εξαιρετικά IP στο πρόγραμμα μας που σκεφτόμαστε, αλλά δεν είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Δείξαμε την διάθεσή μας με το remaster του Call of Duty: Modern Warfare και ο Crash Bandicoot αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα. Οπότε αυτή η στρατηγική έχει ξεκάθαρα την προσοχή μας και παρ’ότι δεν έχουμε κάποια νέα ανακοίνωση σήμερα μπορείτε να είστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο μέλλον με νέες πρωτοβουλίες. Η ευκαιρία πίσω από τα remaster μας δίνεται κοιτώντας και μερικά από τα κλασικά μας IP και σίγουρα θα αναρωτηθούμε για το αν μπορούν αυτά να αναγεννηθούν σε νέες κονσόλες ή όχι. Η βιβλιοθήκη με τα IP μας είναι μεγάλη και ισχυρή.”

Όλα τα παραπάνω καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ιδίως η περίπτωση του Spyro the Dragon που αποτελεί το λεγόμενο “κλασικό IP” θα εξεταστεί στα σίγουρα. Αν κρίνουμε από την επιτυχία του Crash Bandicoot μάλιστα είναι πολύ πιθανό να εισακουστεί και αυτό το αίτημα του κοινού της Activision. Προς το παρόν περιμένουμε νέες ανακοινώσεις.

Διαβάστε το review του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/08/2017 10:17
Μακάρι να δούμε κάποια remastered classic games αλλά θέλουμε να δούμε και νέα εννοείται.
#2 +2 Phobos (Level 22) 05/08/2017 11:55
Εμ βέβαια, αφού πουλάει η νοσταλγία γιατί να μην το "αρμέξουν" το franchise? :P
#3 Adam_Pap (Level 18) 07/08/2017 15:09
Oldies but goodies!Καιρος ηταν να κανουν τα παλια καλα, remaster!!!
#4 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/08/2017 03:12
Το περίεργο θα ήταν να μη σκέφτονταν για νέα remasters με τις πωλήσεις που κάνει η τριλογία.
Notification