Ειδήσεις Platform Alter Army: Platform από δύο Ινδούς developers 15 ετών

Alter Army: Platform από δύο Ινδούς developers 15 ετών

Sunday, 05 Nov 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cd/77/0d/alter-army-88-1509883751.jpg
 

Alter Army: Platform από δύο Ινδούς developers 15 ετών

Παίξτε το demo του.

Το Alter Army είναι ένα 2D Action Platform το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Vague Pixels. Μια ομάδα ανάπτυξης που αποτελείται από μόλις δύο Ινδούς developers ηλικίας...15 ετών!

Οι συνονόματοι Mridul Pancholi και Mridul Bansal έχουν ξεκινήσει να το αναπτύσσουν εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ο Pancholi έχει αναλάβει το κομμάτι του προγραμματισμού και του art (κοινώς όλη την σκληρή δουλειά) και ο Bandal το Game Design και το Marketing (κάτι ανάλογο με τον δικό μου ρόλο στο Katyusha, με την διαφορά ότι έχει...τα μισά μου χρόνια). Οι δυο τους άρχισαν να εργάζονται για το παιχνίδι Alter Army προκειμένου να εξασκηθούν στο game development, αλλά έχουν λάβει αρκετά θετικά σχόλια για την μέχρι τώρα δουλειά τους, πράγμα που δείχνει πως απ' ότι φαίνεται θα το ακολουθήσουν και επαγγελματικά.

Το Alter Army πέρασε από το Steam Greenlight επιτυχώς και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς. Μάλιστα υπάρχει δωρεάν demo στο Gamejolt.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο κόσμος μας βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο -προς εξόντωση- και προσπαθείτε να πάρετε υπό τον έλεγχό σας τις τελευταίες πηγές του πλανήτη, δίνοντας μάχη με εκατοντάδες τέρατα, χρησιμοποιώντας τα όπλα και τους κρυστάλλους που βρίσκετε. Όλα αυτά με στόχο η ανθρωπότητα να ζήσει απλά μερικές ακόμη δεκαετίες.

Στο τέλος κάθε level, το Alter Army βαθμολογεί την απόδοσή σας. Αν σκοτώνετε όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρούς και αποφεύγετε damage τότε θα έχετε αντίστοιχα και υψηλότερο σκορ, όπως και το αν καταστρέφετε κρυμμένους κρυστάλλους. Το περιβάλλονεπίσης καταστρέφεται μερικώς. Οι δύο νεαροί developers της Vague Pixels λένε ότι το κλειδί στην επιτυχία είναι το να παίζετε επιθετικά. Όσο υψηλότερο είναι το combo σας, όσο ταχύτερα healάρετε, όσο πιο σκληρά χτυπάτε και όσο πιο γρήγορα κινείστε τόσο υψηλότερο σκορ θα πετυχαίνετε.

Στο Alter Army υπάρχουν τέσσερις playable χαρακτήρες, καθένας τους με ξεχωριστό fighting style. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στα τέλη της χρονιάς (εντός Δεκεμβρίου), με κόστος 10 ευρώ.

Συζητήστε για το Alter Army σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/11/2017 10:51
Πολύ ωραίο Platform game.Και οι δημιουργοί είναι μόνο 15 ετών.Εντυπωσιακ ό!
Notification