Ειδήσεις Platform Το Catherine κυκλοφόρησε στα PC

Το Catherine κυκλοφόρησε στα PC

Friday, 11 Jan 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/73/20/Catherine-1-6-1546686391.jpg
 

Το Catherine κυκλοφόρησε στα PC

Κυκλοφόρησε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/1/19] Με την Sega να μεταφέρει σιγά σιγά τα console games της στο PC, όπως έγινε με τις σειρές Bayonetta και Yakuza, φαίνεται πως το επόμενο game που θα αποκτήσει PC port είναι το σουρεάλ Puzzle Platform της Atlus, Catherine.

H Sega δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, ωστόσο κάνει tease ποστάροντας πρόβατα στις σελίδες των Steam games της. Ως γνωστόν το realm στο οποίο εκτυλίσσεται το Catherine είναι γεμάτο με κόσμο που μοιάζει με ανθρωπόμορφα πρόβατα. Το πρώτο tease έγινε με post στην Steam page του Bayonetta και έβαλε σε σκέψεις την κοινότητα, ενώ χθες έγινε αντίστοιχο post από την Sega και στην Steam page του Valkyria Chronicles. Δεν ξέρουμε ακόμα πόσα αντίστοιχα posts θα κάνει η Sega πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Το 2017 η Sega ανακοίνωσε ότι θέλει να μεταφέρει περισσότερα παιχνίδια της στο PC με τα Yakuza 0 και Yakuza Kiwami να έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Το Catherine: Full Body έχει ήδη ανακοινωθεί για PS4 και PS Vita και θα κυκλοφορήσει φέτος, κάντε κλικ εδώ για περισσότερα. Ωστόσο το Kotaku ανακάλυψε μια multiplatform έκδοση του Catherine, το Catherine Classic το οποίο έλαβε rating για κυκλοφορία στην Αυστραλία. Άγνωστο μέχρι στιγμής ποια έκδοση θα κυκλοφορήσει για PC.

[UPDATE: 11/1/19 - Κυκλοφόρησε για PC] Το Catherine κυκλοφόρησε και επίσημα για PC στο Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Έχει κόστος 20 ευρώ.

Διαβάστε το review του Catherine και συζητήστε για το remaster στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification