Ειδήσεις Platform Το Psychonauts 2 θα καθυστερήσει μέχρι το 2020

Το Psychonauts 2 θα καθυστερήσει μέχρι το 2020

Thursday, 11 Jul 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/41/da/88/psychonauts-2-Delay-2020-GameWorld-33-1562848780.jpg
 

Το Psychonauts 2 θα καθυστερήσει μέχρι το 2020

Θα κυκλοφορήσει για Playstation 4 παρά την εξαγορά της Double Fine.

Τελικά το Psychonauts 2 δεν θα κυκλοφορήσει ούτε το 2019 όπως είχε προγραμματιστεί αλλά προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Σύμφωνα με την νεοαποκτηθείσα από την Microsoft εταιρία αναπτυξης, Double Fine, το adventure game έχει προγραμματιστεί το 2020. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έναν μέσα από ένα post στο Fig, ένα crowdfunding website, αυτό οποιο η εταιρία συγκέντρωσε 3,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Ωστόσο η Double Fine, δήλωσε ότι αν και είναι σκληρή η απόφαση άλλης μια αναβολής της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, είναι η σωστή κίνηση για ένα καλύτερο περιεχόμενο.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν: " Τώρα στοχεύουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού για του χρόνου. Γνωρίζουμε ότι μια τέτοια ανακοίνωση πάντα είναι απογοητευτική, αλλά επίσης γνωρίσουμε ότι είστε ένα φανταστικό και υποστηρικτικό κοινό (όπως εμείς). Θέλουμε το παιχνίδι να είναι όσο καλύτερο γίνετε. Οπότε ελπίζουμε να μας κατανοήσετε". Ωστόσο, μέσω του επίσημου blog της εταιρίας, η ιδία δήλωσε ότι το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά σε όλες τις κονσόλες στις οποίες είχαν ανακοινωθεί, παρόλο που η Microsoft απέκτησε τα δικαιώματα της εταιρίας πρόσφατα".

Διαβάστε το review του Psychonauts και συζητήστε για το Psychonauts 2 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification