Ειδήσεις Platform Νέο Crash Bandicoot για κινητά

Νέο Crash Bandicoot για κινητά

Wednesday, 08 Jul 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/59/03/crash-23-1581090886.jpg
 

Νέο Crash Bandicoot για κινητά

Νέο teaser για το παιχνίδι στο Twitter. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/2/20] Φαίνεται πως ένα καινούργιο Crash Bandicoot είναι στον ορίζοντα, ωστόσο είναι ένα endless runner για κινητά.

Εντοπίστηκε artwork που δείχνει έναν τίτλο Crash Bandicoot για κινητά και σύμφωνα με το logo που διακρίνεται, φαίνεται πως αναπτύσσεται από την King, θυγατρική πλέον της Activision.

Σε σύσκεψη με τους επενδυτές, η Activision είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει κάποια remasters και θα χτίσει γύρω από παλιά IP. Πρόκειται αυτό για ένα sequel του αγαπημένου Crash Bandicoot;

[UPDATE: 22/4/20 - Κυκλοφορεί το προσεχές διάστημα] Το Crash Bandicoot για κινητά είναι τελικά γεγονός. Δυστυχώς όμως αποτελεί ένα Endless Runner.

Το Crash Bandicoot Mobile αναπτύχθηκε από την King και έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Google Play ορισμένων Ασιατικών χωρών. Η Activision σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στα Google Play όλων των χωρών το προσεχές χρονικό διάστημα.

[UPDATE: 7/8/20 – Νέο teaser για το παιχνίδι στο Twitter] Το account του παιχνιδιού στο Twitter έχει δημιουργηθεί από τον Μάιο όπου μάθαμε και το όνομα Crash Bandocoot: On the Run αλλά στις 7 Ιουλίου ανέβηκε ένα μικρό teaser. To account ακολουθεί μόνο το official Crash Bandicoot Twitter και την King, την εταιρία ανάπτυξης mobile games από το Ηνωμένο Βασίλειο με games όπως το Candy Crush.

 
Από το τρέιλερ φαίνεται πως το παιχνίδι δεν αργεί και μέσω του Google Play έγινε γνωστό πως είναι ένα endless runner παιχνίδι με στοιχεία base-building με τα οποία ο παίκτης μπορεί να φτιάξει όπλα και φίλτρα. Θα έχει μηχανισμούς που σας αναγκάζουν να περιμένετε κάποια ποσότητα χρόνου, κάτι που δεν είναι περίεργο αν σκεφτείτε ότι θα είναι free to play.

Επίσης, το Crash Bandicoot Mobile θα κυκλοφορήσει όχι μόνο για Android αλλά και για iOS συσκευές.

Διαβάστε τις φήμες για ένα καινούργιο Crash Bandicoot και συζητήστε για το Crash Bandicoot Mobile στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification