Crash Bandicoot: On the Run!

Hot
Crash Bandicoot: On the Run!

Crash Bandicoot: On the Run!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/2/20] Φαίνεται πως ένα καινούργιο Crash Bandicoot είναι στον ορίζοντα, ωστόσο είναι ένα endless runner για κινητά.

Εντοπίστηκε artwork που δείχνει έναν τίτλο Crash Bandicoot για κινητά και σύμφωνα με το logo που διακρίνεται, φαίνεται πως αναπτύσσεται από την King, θυγατρική πλέον της Activision.

Σε σύσκεψη με τους επενδυτές, η Activision είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει κάποια remasters και θα χτίσει γύρω από παλιά IP. Πρόκειται αυτό για ένα sequel του αγαπημένου Crash Bandicoot;

[UPDATE: 22/4/20 - Κυκλοφορεί το προσεχές διάστημα] Το Crash Bandicoot για κινητά είναι τελικά γεγονός. Δυστυχώς όμως αποτελεί ένα Endless Runner.

Το Crash Bandicoot Mobile αναπτύχθηκε από την King και έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Google Play ορισμένων Ασιατικών χωρών. Η Activision σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στα Google Play όλων των χωρών το προσεχές χρονικό διάστημα.

[UPDATE: 7/8/20 – Νέο teaser για το παιχνίδι στο Twitter] Το account του παιχνιδιού στο Twitter έχει δημιουργηθεί από τον Μάιο όπου μάθαμε και το όνομα Crash Bandocoot: On the Run αλλά στις 7 Ιουλίου ανέβηκε ένα μικρό teaser. To account ακολουθεί μόνο το official Crash Bandicoot Twitter και την King, την εταιρία ανάπτυξης mobile games από το Ηνωμένο Βασίλειο με games όπως το Candy Crush.

 
Από το τρέιλερ φαίνεται πως το παιχνίδι δεν αργεί και μέσω του Google Play έγινε γνωστό πως είναι ένα endless runner παιχνίδι με στοιχεία base-building με τα οποία ο παίκτης μπορεί να φτιάξει όπλα και φίλτρα. Θα έχει μηχανισμούς που σας αναγκάζουν να περιμένετε κάποια ποσότητα χρόνου, κάτι που δεν είναι περίεργο αν σκεφτείτε ότι θα είναι free to play.

[UPDATE: 28/10/20 – Η εταιρεία ανάπτυξης King ανακοίνωσε με νέο gameplay βίντεο ότι το Crash Bandicoot: On The Run! έρχεται την άνοιξη του 2021] Η εταιρεία ανάπτυξης που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των games για τα κινητά, King, ανακοίνωσε το Crash Bandicoot: On The Run!.

Ο Crash θα πρέπει να αντιμετωπίσει διάφορους εχθρούς που προσπαθούν να τον εμποδίσουν, συμπεριλαμβανομένων των Neo Cortex, Nina και Fake Crash. Θα υπάρχουν levels βάσει της σειράς Crash Bandicoot platformer και φαίνεται ότι κάθε πίστα θα έχει τερματισμό.

Το game θα περιλαμβάνει επίσης και crafting και base-building στοιχεία. Επιπλέον, θα υπάρχουν κάποια ξεκλειδωμένα challenge runs τα οποία θα βρίσκονται κρυμμένα σε κάποιες κρυφές διαδρομές. Τέλος, θα υποστηρίζει ασύγχρονο multiplayer mode, όπου θα μπορείτε να ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας στις ίδιες πίστες για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος.

[Update 2: 2/3/2021 - Η King ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Crash Bandicoot: On the Run! ] Η εταιρεία ανάπτυξης του Crash Bandicoot: On the Run, King, ανέβασε ένα νέο τρέιλερ και ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Μπορείτε να κάνετε pre-register στα Android και iOS για να ξεκλειδώσετε το Blue Hyena Skin με την κυκλοφορία του παιχνιδιού

Το Crash Bandicoot: On The Run! Θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου στα κινητά.

Επίσης, το Crash Bandicoot: On The Run! θα κυκλοφορήσει όχι μόνο για Android αλλά και για iOS συσκευές.

Διαβάστε τις φήμες για ένα καινούργιο Crash Bandicoot και συζητήστε για το Crash Bandicoot Mobile στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/10/2020 08:17
O Crash καλύτερος απο ποτέ και στα κινητά μας .
#2 Kadaz (Level 24) 02/03/2021 19:29
Συνεχίζει προς την δόξα ο Βασιλιάς των platforms.
Notification