Ειδήσεις Platform Skelattack από την Konami

Skelattack από την Konami

Tuesday, 02 Jun 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/36/3d/skelattack-11-1591133051.jpg
 

Skelattack από την Konami

Νέο 2D Platform με πρωταγωνιστή έναν σκελετό.

Η Konami κυκλοφόρησε σήμερα το Skelattack, ένα 2D Platform για PC, PS4 και Xbox One.

Η Ιαπωνική εταιρεία δεν μας ανακοίνωσε ποτέ τον συγκεκριμένο τίτλο με κάποιο δελτίο τύπου. Απλά τον μάθαμε μέσα από το παρακάτω τρέιλερ, στο επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube. Κατ' επέκταση μόλις το προσθέσαμε στις νέες κυκλοφορίες. Στο συγκεκριμένο Action Platform ελέγχετε έναν σκελετό, ο οποίος πετσοκόβει τους εχθρούς του.

Μετά την διακοπή της συνεργασίας της με τον Hideo Kojima, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την "κατηφόρα" του Metal Gear Solid και την ακύρωση του Silent Hills (P.T.), η Konami είναι αρκετά επιφυλακτική στις ανακοινώσεις της, ώστε να μετριάσει τις αντιδράσεις των gamers.

Συζητήστε για το Skelattack στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification