Castlevania-Contra Anniversary Collection και Arcade Classics

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Castlevania-Contra Anniversary Collection και Arcade Classics

Castlevania-Contra Anniversary Collection και Arcade Classics

Πληροφορίες

Είδος
Platform

Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα με την συλλογή Contra. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/3/19] Το Classification board της Αυστραλίας έχει μια νέα προσθήκη με το όνομα Castlevania Anniversary Collection.

Πρόκειται για μια collection που δεν έχει ανακοινωθεί προς τα έξω και την βλέπουμε για πρώτη φορά. Υπάρχουν αναφορές σε nudity, violence και σε παρένθεση υπάρχει η λέξη (multiplatform). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα δούμε την συλλογή σε διάφορα format. Αυτό που μένει άγνωστο είναι το τί τίτλους θα περιλαμβάνει η Castlevania Anniversary Collection και αν θα πρόκειται για μια απλή HD έκδοση ή πρέπει να περιμένουμε rework.\

[UPDATE: 25/3/19 - Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα] Οι συλλογές των Castlevania και Contra έρχονται στο Steam.

Η Konami γιορτάζει 50 χρόνια και κυκλοφορεί τις συλλογές των Castlevania και Contra για PC. Οι συλλογές αυτές έρχονται στο Steam μαζί με το Arcade Classics, το οποίο θα λανσαριστεί πρώτο και θα έχει παλιά καλά κι αγαπημένα games, στα οποία ακουμπούσαμε...χαρτζηλίκια την εποχή άνθισης των "ουφάδικων". Η συλλογή Arcade Classics περιέχει οκτώ games: Τα Haunted Castle, Typhoon (A-JAX), Nemesis (Gradius), Vulcan Venture (Gradius II), Life Force (Salamander), Thunder Cross, Scramble και TwinBee. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου.

Στις συλλογές για τα Castlevania και Contra θα έχουμε οκτώ games στην καθεμία αλλά μόνο τέσσερα από έκαστη έχουν ανακοινωθεί. Πρόκειται για τα εξής:
- Castlevania: Castlevania (NES), Castlevania III Dracula's Curse (NES), Castlevania II Belmont's Revenge (Gameboy) και το Super Castlevania IV (SNES).
- Contra: Contra (Arcade, υπολογιστές και κονσόλες), Super Contra (Arcade, NES), Contra Super C (NES) και Contra III: The Alien Wars (SNES).

[UPDATE 2: 19/4/19 - Ανακοινώθηκαν όλα τα games του Castlevania Anniversary Collection] Η Konami ανακοίνωσε όλα τα games που θα περιλαμβάνονται στο Castlevania Anniversary Collection. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι στην συλλογή περιλαμβάνεται το Kid Dracula, ένα cartoon spin-off που κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία το 1990 για NES. Η λίστα με όλα τα games της συλλογής Castlevania έχει ως εξής:

- Castlevania
- Castlevania II: Simon’s Quest
- Castlevania III: Dracula’s Curse
- Super Castlevania IV
- Castlevania The Adventure
- Castlevania II: Belmont's Revenge
- Castlevania Bloodlines
- Kid Dracula

Η συλλογή Castlevania θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαϊου, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση ημερομηνίας για την συλλογή Contra. Καθεμία θα περιέχει ένα ψηφιακό βιβλίο ως bonus, με νεες πληροφορίες για τα games αυτά, όπως συνεντεύξεις με τους developers, behind-the-scenes βίντεο και design documents τα οποία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Το κόστος κάθε συλλογής θα ανέρχεται στα 20 δολάρια.

[UPDATE 3: 28/5/19 - Τα games της Contra Anniversary Collection] Η Konami ανακοίνωσε τα περιεχόμενα της Contra Anniversary Collection, τα οποία είναι τα εξής:

Contra (Arcade)
Contra (NES)
Contra (Famicom)
Super Contra (arcade)
Super C (NES)
Operation C (Game Boy)
Contra 3: The Alien Wars (Super NES)
Contra: Hard Corps (Sega Genesis)
Probotector (Sega Mega Drive)
Super Probotector: Alien Rebels (Super NES)

Η Contra: Anniversary Collection θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Castlevania: Symphony of the Night.

Συζητήστε για τις δύο συλλογές στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification