Ειδήσεις MMORPG The Elder Scrolls Online: Morrowind

The Elder Scrolls Online: Morrowind

Wednesday, 07 Jun 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (5 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/80/cb/the-elder-scrolls-online-morrowind-43-1485892197.jpg
 

The Elder Scrolls Online: Morrowind

Κυκλοφόρησε. Δείτε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/1/17] Το The Elder Scrolls III: Morrowind κυκλοφόρησε το 2002 θεωρείται από πολλούς η πρώτη μεγάλη έκδοση της ομώνυμης σειράς που καθιέρωσε την Bethesda.

Πριν από λίγο η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε το The Elder Scrolls Online: Morrowind, expansion του ομώνυμου MMORPG, με το οποίο θα αναβιώσετε τις περιοχές του πρωτότυπου παιχνιδιού. Το σενάριο θα διεξάγεται στο νησί Vvardenfell. Μέχρι πρότινος μπορούσατε να μεταβείτε μόνο σε ορισμένες από τις τοποθεσίες του Morrowind αλλά όχι στο νησί.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το The Elder Scrolls Online: Morrowind κοστίζει 60 ευρώ για την έκδοση που περιλαμβάνει το παιχνίδι μαζί με το expansion, τιμή που είναι πολύ ακριβή για MMORPG του 2014 που τον Απρίλιο θα κλείσει τρία χρόνια. Αν έχετε ήδη το The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, τότε η προσθήκη του expansion θα σας κοστίσει 40 ευρώ.

[UPDATE: 22/2/17 - Πρώτο gameplay τρέιλερ]
 Η Bethesda δημοσίευσε το πρώτο gameplay τρέιλερ του The Elder Scrolls Online: Morrowind. Στο βίντεο που θα δείτε εμφανίζεται για πρώτη φορά το νησί Vvardenfell στην μορφή που θα έχει στο επερχόμενο expansion, ενώ θα ρίξετε και μια πρώτη ματιά στη νέα Warden class. Στο Vvardenfell θα πολεμήσετε νέα τέρατα και θα συλλέξετε νέα όπλα και πανοπλίες. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

 

[UPDATE 2: 19/4/17 - Νέα class ο Warden] Με το The Elder Scrolls Online: Morrowind expansion, οι Wardens εισέρχονται για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Χρησιμοποιούν abilities που βασίζονται στα στοιχεία της φύσης, για να κάνουν heal, defend και damage. Για παράδειγμα θα μπορείτε να κάνετε summon φιλικά ζώα που θα σας βοηθούν στη μάχη. Κάθε skill line περιλαμβάνει active, passive και ultimate abilities. Επίσης, με το Green Balance, θα έχετε buffs και healing από την φύση, επομένως αν παίζετε ως healer τότε βρήκατε την ιδανική class σας.

Με το The Elder Scrolls Online: Morrowind expansion, οι Wardens εισέρχονται για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Χρησιμοποιούν abilities που βασίζονται στα στοιχεία της φύσης, για να κάνουν heal, defend και damage. Για παράδειγμα θα μπορείτε να κάνετε summon φιλικά ζώα που θα σας βοηθούν στη μάχη. Κάθε skill line περιλαμβάνει active, passive και ultimate abilities. Επίσης, με το Green Balance, θα έχετε buffs και healing από την φύση, επομένως αν παίζετε ως healer τότε βρήκατε την ιδανική class σας.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 3: 5/5/17 - Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος] Η εκδότρια εταιρεία Bethesda αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος που θα χρειαστείτε για να παίξετε το The Elder Scrolls Online: Morrowind. Αν είστε ήδη παίκτες του The Elder Scrolls Online, να ξέρετε πως το expansion έχει τις ίδιες απαιτήσεις συστήματος με το τρέχον παιχνίδι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

PC - Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- OS: Windows 7 32-bit
- CPU: Intel Core i3 540 ή AMD A6-3620
- RAM: 3GB
- Σκληρός δίσκος: 85GB ελεύθερος χώρος
- GPU: κάρτα οθόνης συμβατή με DirectX 11 με 1 GB μνήμης RAM (Nvidia GeForce 460 / AMD Radeon 6850) ή υψηλότερη
- Κάρτα ήχου: συμβατή με DirectX
- Ευρυζωνική σύνδεση Διαδικτύου

PC - Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος:

- OS: Windows 7 64-bit
- CPU: Intel Core i5 2300 ή AMD FX4350
- RAM: 8GB
- Σκληρός δίσκος: 85GB ελεύθερος χώρος
- GPU: κάρτα βίντεο συμβατή με DirectX 11 με 2 GB μνήμης RAM (Nvidia GeForce GTX 750 ή AMD Radeon HD 7850) ή υψηλότερη

Mac - Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- OS: OS X 10.9
- CPU: Intel Core i3 540 ή νεότερη έκδοση
- RAM: 4 GB
- Σκληρός δίσκος: 85 GB ελεύθερος χώρος
- GPU: AMD Radeon 5870 (1GB VRAM) με OpenGL 4.1
- Ευρυζωνική σύνδεση Διαδικτύου

Mac - Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος:

- OS: OS X 10.11
- CPU: Intel Core i5 2500S ή νεότερη έκδοση
- Μνήμη RAM: 8 GB
- Σκληρός δίσκος: 85 GB ελεύθερος χώρος
- GPU: AMD Radeon HD 7870 ή νεότερη έκδοση με OpenGL 4.1

[UPDATE 4: 10/5/17 - Νέο βίντεο για τα Great Houses] Η Bethesda δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που αφορά το The Elder Scrolls Online: Morrowind. Στο εν λόγω βίντεο θα ακούσετε περιγραφή από την δολοφόνο Naryu Virian για τα Dark Elf Great Houses του Morrowind. Σύμφωνα με τη Naryu, το House Redoran είναι επικεφαλής, το House Hlaalu κάνει την βρώμικη δουλειά και το House Telvanni είναι ένα μάτσο περίεργοι μάγοι. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

[UPDATE 5: 7/6/17 - Launch trailer] Το The Elder Scrolls Online: Morrowind κυκλοφόρησε από χθες και η Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer.

Δείτε το παρακάτω. Το expansion κοστίζει 40 ευρώ και η Digital Collector's Edition ανεβαίνει στα 60 ευρώ, με αποκλειστικό in-game War Bear, War Horse mount με armor, Dwarven spider pet. Morag Tong Converter για να κάνετε customize τον εξοπλισμό σας και διάφορα αποκλειστικά emotes. Αν δεν έχετε το παιχνίδι τότε μπορείτε να αποκτήσετε την τελική έκδοση και το expansion για 60 ευρώ και μετά -αν θέλετε- την Digital Collector's για άλλα 80 ευρώ.

Το The Elder Scrolls Online: Morrowind κυκλοφορεί από τις 6 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One. Συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Διαβάστε ακόμη το review του The Elder Scrolls Online.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 31/01/2017 23:40
Ξέρουν τι κάνουν, χτυπούν στη νοσταλγία όσων είχαν παίξει το παιχνίδι παλιά, για αυτό και η τσιμπημένη τιμή.
#2 ashbringer (Level 25) 01/02/2017 16:19
Και με την τιμή αυτή λίγοι πιστεύω θα αγοράσουν.Η εκμετάλλευση ολοφάνερη και διάχυτη παντού.
#3 Blood Prince (Level 28) 02/02/2017 19:30
Εγώ θα ήθελα να κυκλοφορήσει remaster του ομώνυμου παιχνιδιού και να διαθέτει single player campaign. edit:Η κοπελιά στην φωτό όλα τα λεφτά.
#4 Phobos (Level 22) 20/04/2017 00:59
Τσάμπα κόπος να το αγοράσει κανείς από τώρα, καλύτερα να περιμένει λίγους μήνες ή Steam Sales. Πάντως μου 'χει λείψει το παιχνίδι, ακούω πως όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
#5 minijnk (Level 3) 03/05/2017 22:02
Αξίζει πολύ το παιχνίδι..Πάρα πολλά Quest.
ΕΙναι καλό να το αντιμετωπίσεις σαν SIngle Player Game, και όχι σαν Multi, για να ευχαριστηθείς τα Quests, και όχι να πας τρέχοντας σαν τους υπόλοιπους :D.
Δεν είναι Pay to Win, απλα το Subscription σου δινει κάποια Extra (το καλύτερο από αυτά το CRaftbag).
Όσο για την τιμή του Morrowind, πολύ υψηλή...
Notification