Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: Battle for Azeroth: Ημερομηνία κυκλοφορίας

World of Warcraft: Battle for Azeroth: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 05 Apr 2018  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/2c/90/world-of-warcraft-battle-for-azeroth-imerominia-29-1517411589.jpg
 

World of Warcraft: Battle for Azeroth: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Αύγουστο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 311/18] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το νεότερο expansion του World of Warcraft με την ονομασία Battle for Azeroth θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου ή και νωρίτερα.

Εάν προχωρήσετε σε προπαραγγελία του expansion, θα λάβετε ένα level 110 boost και πρώιμη πρόσβαση σε quests που αφορούν τα Allied Races. Ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσει μια Digital Deluxe Edition που θα κοστίζει 60 ευρώ. Θα περιλαμβάνει τα Seabraid Stallion και Glided Ravasaur mounts για τα Alliance και Horde factions αντίστοιχα, ένα Tortollan pet, καθώς και voice lines, sprays και icons για το Overwatch. Επιπλέον, θα λάβετε ένα card back για το Hearthstone, το Flamesaber mount για το Heroes of the Storm και Horde και Alliance sprays για το StarCraft 2.

[UPDATE: 5/4/18 - Έρχεται τον Αύγουστο] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το νεότερο expansion του World of Warcraft με τίτλο Battle for Azeroth θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου. Το expansion θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 10 νέα dungeons και καινούρια raids.

Το Battle for Azeroth expansion του World of Warcraft θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Legion και περισσότερες πληροφορίες για το Battle for Azeroth. Συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 01/02/2018 08:41
Προπαραγγελία τώρα γιατί είμαστε τρελά πωρωμένοι με τον κόσμο του Azeroth.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 01/02/2018 11:09
Πάμε μωρή Sylvanas! For the Horde!
Notification