Ειδήσεις MMORPG Bless Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Bless Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Saturday, 06 Oct 2018  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/70/b2/ce/bless-online-free-to-play-release-date-63-1538847109.jpg
 

Bless Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τέλη Οκτωβρίου ως free-to-play.

Η Neowiz ανακοίνωσε ότι η τελική έκδοση του Bless Online θα κυκλοφορήσει μέσω Steam στις 23 Οκτωβρίου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι η Neowiz αλλάζει το μοντέλο πληρωμών του Bless Online, καθώς το τελευταίο θα διατεθεί τελικά ως free-to-play. Έως αυτή την στιγμή, τα πλάνα της εταιρείας ήταν να κυκλοφορήσει ως buy-to-play, όπως ισχύει έως σήμερα για την early access έκδοση.

Όσοι έχετε αγοράσει την early access έκδοση, θα λάβετε τουλάχιστον τρεις μήνες από premium membership subscription, ενώ αν έχετε την Collector’s Edition, θα σας δοθούν 12 μήνες. Όλοι θα λάβουν αποκλειστικά skins καθώς και άλλα in-game καλούδια. Δείτε όλα όσα θα λάβετε κάνοντας κλικ εδώ.

Ταυτόχρονα, διατέθηκε ένα patch το οποίο προσθέτει το Patala Raid που απευθύνεται σε high level χαρακτήρες. Επίσης, από το 4 Οκτωβρίου έως και 7 Νοεμβρίου θα τρέξει ένα event που θα είναι αφιερωμένο στο Halloween.

Το Bless Online θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου ως free-to-play.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Bless Online καθώς και για το Bless Unleashed που θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες. Συζητήστε για το MMORPG της Neowiz στο σχετικό forum topic. Για περισσότερα βίντεο και εικόνες, γίνετε μέλος στο group του Bless Online στο Community του GameWorld.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification