Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft Classic: Ουρές σε servers

World of Warcraft Classic: Ουρές σε servers

Saturday, 17 Aug 2019  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/b3/66/wow-classic-8-1566057399.jpg
 

World of Warcraft Classic: Ουρές σε servers

Η Blizzard προειδοποιεί για το λανσάρισμα.

Η Blizzard εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι fans του World of Warcraft Classic μπορεί να φτάσουν να δουν ουρές από gamers που θα περιμένουν να συνδεθούν στους servers, αν τα άτομα ξεπεράσουν τον αριθμό των 10.000 παικτών ανά server.

Πριν από μερικές ημέρες άνοιξε η κατοχύρωση των usernames σας και παράλληλα σας δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξετε και το realm στο οποίο θα παίξετε. Για το Herod realm οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και το population θα είναι υψηλό. Έτσι, η Blizzard δήλωσε ότι μετά τους 10.000 παίκτες ο server θα γεμίζει και θα υπάρχουν σίγουρα ουρές παικτών. Ο Community Manager Kaivax, δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας ότι προτείνει να επιλέξετε έναν άλλο server για να είστε σίγουροι ότι δεν θα περιμένετε.

Δείτε τι μπέρδεψαν αρκετοί παίκτες που συμμετείχαν στη beta του World of Warcraft Classic.

Το World of Warcraft Classic θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC και Mac.

Διαβάστε περισσότερα για το World of Warcraft Classic και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification