Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: Visions of N'Zoth με Fox και Mechagnomes

World of Warcraft: Visions of N'Zoth με Fox και Mechagnomes

Tuesday, 08 Oct 2019  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/93/78/kerjCbPuTZe9vcM4FEK3qJ-600x337-50-1570513692.jpg
 

World of Warcraft: Visions of N'Zoth με Fox και Mechagnomes

Δύο νέες φυλές έρχονται.

Το νέο patch του World of Warcraft με τίτλο Visions of N'Zoth φέρνει τις φυλές των Fox και Mechagnomes.

Οι φυλές αυτές ήταν αφενός μεν οι αλεπούδες non-playable (τις είδαμε στο Battle for Azeroth), αφετέρου τα Mechagnomes αποτελούν ρομποτικές εκδόσεις των Gnomes. Αμφότερες ξεκλειδώνουν με το update 8.3.

mechagnomes world of warcraft

Στο Visions of N’Zoth θα έχουμε την εξέλιξη της ιστορίας μεταξύ Horde και Alliance ενάντια στον elder god. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion.

Δείτε ποιος hacker έκανε επίθεση στους servers του WoW και συνελλήφθη και τι έκανε Internet Service Provider στη Νορβηγία όταν κυκλοφόρησε το WoW Classic.

Διαβάστε περισσότερα για τους ουρές στους servers του World of Warcraft.

Διαβάστε τα reviews των World of Warcraft, το Classic είναι στο τέλος, το Classic είναι στο τέλος και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification