Ειδήσεις MMORPG EVE Echoes: Free-to-play spin-off του EVE Online για κινητά

EVE Echoes: Free-to-play spin-off του EVE Online για κινητά

Monday, 02 Dec 2019  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/94/d3/78/Eve-echoes-81-1575311581.jpg
 

EVE Echoes: Free-to-play spin-off του EVE Online για κινητά

Βρίσκεται σε open beta.

Το δωρεάν spin-off του EVE Online για κινητά βρίσκεται σε open beta.

Αν και το EVE Echoes διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν και αναπτύσσεται από την κινεζική εταιρεία ανάπτυξης NetEase, με μια πρώτη ματιά έχει πολλά κοινά με το EVE Online. Η γενικότερη αισθητική και τα βασικά είναι στην ουσία τα ίδια, πετάτε γύρω από το New Eden, ταξιδεύεται σε πλανήτες και σταθμούς, κάνετε εμπόριο και πολεμάτε. Πρόκειται για ένα sandbox MMO, στο οποίο χρησιμοποιούνται πολλά από τα ίδια συστήματα του gameplay, αλλά διαμορφωμένα για κινητά και tablets.

Η open beta περιέχει ένα νέο tutorial το οποίο θα σας μάθει τα βασικά και θα σας δώσει ένα καλύτερο πλοίο για να ξεκινήσετε και επιπλέον έχουν εισαχθεί drones, εξειδικευμένα πλοία, επιπλέον modules και storyline missions, ενώ έχει προστεθεί το Trading Centre όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγοραπωλησίες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το EVE Echoes για Android εδώ and για iOS εδώ.

Διαβάστε επίσης για την κόντρα μεταξύ EVE Online και Star Citizen για την αντιγραφή διαστημοπλοίου και συζητήστε για το EVE Echoes στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification