Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: Shadowlands: Ημερομηνία κυκλοφορίας

World of Warcraft: Shadowlands: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 27 Aug 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ff/e1/2e/world-of-warcraft-shadowlands-77-1594384150.jpg
 

World of Warcraft: Shadowlands: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε στη Gamescom. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/7/20] Η Blizzard μετά από μια δύσκολη περίοδος λόγω της πανδημίας και αφού αναγκάστηκε να μεταφέρει το livestream της στις 8 Ιουλίου από τον Ιούνιο λόγω των διαμαρτυριών στην Αμερική μίλησε για το νέο expansion του World of Warcraft.

Ο υπεύθυνος παραγωγής John Hight ανέφερε: “Δεσμευόμαστε να κυκλοφορήσουμε το Shadowlands αυτό το φθινόπωρο ακόμα και αν χρειαστεί να το στέλνουμε από τα σπίτια μας”. Αργότερα πρόσθεσε πως το beta θα έρθει την επόμενη εβδομάδα με πολλά invites να έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για όσους κάνουν αιτήσεις. Το beta βέβαια θα έχει ακόμα πολλά ημιτελή χαρακτηριστικά που θα υπάρχουν στο παιχνίδι στην κυκλοφορία του και το level cap θα φτάνει έως τα 60.

Ο game director του Shadowlands, Ion Hazzikostas, μίλησε μετά λέγοντας: “Τα αρχικά μας σχέδια ήταν να κάνουμε αυτό το livestream ένα μήνα πριν που είχαμε ένα διαφορετικό υλικό αλλά το καθυστερήσαμε για να μην αποσπάσει την προσοχή από πιο σημαντικά θέματα. Αυτή η κουβέντα βέβαια γίνεται ακόμα. Η αδικία δεν σταματάει απλά επειδή κοιτάξαμε λίγο αλλού. Οι μαύρες ζωές είχαν σημασία ένα μήνα πριν και έχουν σημασία και τώρα. Και αν αυτή η φράση είναι δύσκολο να ακουστεί, να ξέρετε πως εγώ και άλλοι που λέμε αυτές τις λέξεις δεν λέμε πως οι ζωές σαν έχουν λιγότερο σημασία, αλλά ζητάμε προσοχή στους τρόπους που η κοινωνία μας θέλει μια υπενθύμιση για την σημασία των μαύρων ζωών. Όπως είπε και ο John (Hight) αυτοί είναι κάποιοι ιδιαίτερα δύσκολοι καιροί που μπορούμε να βοηθήσουμε απλά ακούγοντας με ανοιχτή καρδιά, με το να είμαστε ευγενικοί στους άλλους, να μένουμε ασφαλής και θα σας δούμε στο Azeroth και στις Shadowlands πέρα από αυτό.”

[UPDATE: 27/8/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Blizzard ανακοίνωσε στη Gamescom 2020 ότι το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2020. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το επίσημο τρέιλερ και το animated βίντεο με τίτλο Bastion.

Διαβάστε για το World of Warcraft: Shadowlands και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification