Ειδήσεις MMORPG Ashes of Creation

Ashes of Creation

Saturday, 29 Jul 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον geololj   | (10 σχόλια)
geololj

geololj  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/29/49/0f/ashes-of-creation-update8-38-1501339175.jpg
 

Ashes of Creation

Νέο τρέιλερ από την pre-alpha του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/1/17] Το Ashes of Creation είναι ένα αρκετά υποσχόμενο MMORPG με sandbox προσανατολισμό, το οποίο περιλαμβάνει και περιεχόμενο που συναντάμε σε theme park MMOS. Το στοιχείο που το χαρακτηρίζει είναι η δυνατότητα που σας δίνεται να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο του, ο οποίος θα εξελίσσεται με την δική σας συνδρομή.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος με Nodes. Τα συγκεκριμένα αφορούν πολυάριθμες περιοχές σε όλο τον χάρτη όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με διάφορους τρόπους. Ολοκληρώνοντας quests σε ένα node, αυτό σιγά σιγά θα εξελίσσεται, παιρνώντας συνολικά από έξι φάσεις μέχρι να φτάσει στο απόγειό του. Έτσι, για παράδειγμα μια ερημική περιοχή μπορεί να μετατραπεί σε camp, έπειτα σε ένα μικρό χωριουδάκι και τελικά σε μια μεγάλη πόλη. Η εξέλιξη ενός node θα σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές που έχουν να κάνουν με το PvE, το PvP και το Political system που συνδέεται με το τελευταίο.

Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να χτίσετε το δικό σας σπίτι οπουδήποτε στον χάρτη ή να δημιουργήσετε πόλεις με τους φίλους σας ώστε να είστε πιο προστατευμένοι. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε γη για να καλλιεργήσετε ή να ασχοληθείτε με την εκτροφή ζώων. Στο PvE κομμάτι, η Intrepid Studios αναφέρει ότι έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο A.I., όπου οι εχθροί σας θα αντιδρούν διαφορετικά σε κάθε περίσταση, ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε. Στο PvP έχουμε να κάνουμε τόσο με open-world διαμάχες οπουδήποτε στον χάρτη του παιχνιδιού, όσο και σε συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος, ακολουθώντας το γνωστό flagging system. Κύριος πυλώνας του PvP αλλά και του Ashes of Creation γενικότερα θα είναι και τα Sieges σε κάστρα και πόλεις, αφού εάν έχετε στην κατοχή σας ένα από αυτά, θα απολαμβάνετε διάφορα οφέλη.


Η οικονομία του παιχνιδιού βασίζεται στα Caravans, το Trading και το Crafting. Όσον αφορά το πρώτο, θα μπορείτε να μεταφέρετε αγαθά (όπως ισχύει στα ArcheAge και Black Desert Online) από μια πόλη σε μια άλλη με καραβάνια, τα οποία θα χρειαστεί να προστατέψετε, αφού οι αντίπαλοί παίκτες θα μπορούν να επιτεθούν σε αυτά για να κλέψουν το loot. Θα μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα αγαθά σας σε άλλη πόλη και να στήσετε εκεί μαγαζί για να τα πουλήσετε, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορετικές τιμές των προϊόντων σε κάθε περιοχή. Η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται ότι αναπτύσσει ένα σύστημα δημιουργίας αντικειμένων με βάθος και ότι θα αξίζει να ασχοληθείτε εκτενώς με το Crafting και το Gathering.

Στο launch αναμένονται να υπάρχουν οκτώ Races για να επιλέξετε, το καθένα από τα οποία θα διαθέτει διαφορετικά στατιστικά. Όσον αφορά τα Classes, θα υπάρχουν οκτώ Archetypes για να επιλέξετε ως primary class και έπειτα θα μπορείτε να επιλέξετε και ένα secondary class. Συνολικά, θα υπάρχουν 64 διαφορετικά classes και θα σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε customize τα skills και τα abilities τους.

Η Intrepid Studios είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης που αποτελείται από 12 μέλη με πολυετή εμπειρία. Οι developers της έχουν εργαστεί μεταξύ άλλων στις 2K, Daybreak Game Company/Sony Online Entertainment, Firaxis και Treyarch. Στα games που έχουν αναπτύξει συγκαταλέγονται τα EverQuest, EverQuest II, Planetside 2, Call of Duty, BioShock, Star Wars Galaxies, XCOM: Enemy Within και Gears of War.

[UPDATE: 2/5/17 – Πέτυχε τον στόχο του στο Kickstarter] Το υποσχόμενο sandbox MMORPG Ashes of Creation κατάφερε να πιάσει τον στόχο των 750.000 δολαρίων στο Kickstarter μέσα σε μόλις 12 ώρες.

Αυτή την στιγμή και ενώ απομένουν 30 ημέρες έως την ολοκλήρωση της καμπάνιας, έχει συλλέξει περισσότερα από 874.000 δολάρια. Στα stretch goals συναντάμε τα Tavern Games στο ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ αν καταφέρει να μαζέψει 1.5 εκατομμύρια δολάρια, θα προστεθούν πλοία και gameplay στον ωκεανό. Περισσότερα stretch goals αναμένονται να γίνουν γνωστά σύντομα.

[UPDATE 2: 18/5/17 - Νέα gameplay trailers] Το Ashes of Creation παρουσίασε δύο νέα gameplay trailers. Στο πρώτο θα πάρετε μια γεύση από την Predator class, η οποία απευθύνεται σε Rangers και μάλιστα ελέγχοντας μια τέτοια κλάση μπορείτε να παίξετε ακόμα και με stealth.


Το δεύτερο βίντεο μας παρουσιάζει ωραία πλάνα από τον κόσμο του παιχνιδιού. Με βάση την χρωματική παλέτα, ο ήλιος δείχνει να φαίνεται στην ανατολή ή στη δύση του:


[UPDATE 3: 22/5/17 - Mage class gameplay] Η Intrepid Studio έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο από το υποσχόμενο MMORPG Ashes of Creation. Σε αυτό, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το class του Mage και την αρχική περιοχή από όπου ξεκινάει το ταξίδι του. Από τα skills του ξεχωρίζει το levitate που σας επιτρέπει να αιωρηθείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για άλλη μια φορά εντυπωσιάζει επίσης το level design και ο φωτισμός, καθώς και το animation της armor.

Εν τω μεταξύ, η καμπάνια του παιχνιδιού στο Kickstarter συνεχίζεται και ενώ έχουν απομείνει 11 ημέρες μέχρι την ολοκλήρωσή του, η εταιρεία ανάπτυξης έχει μαζέψει πάνω από 2.2 εκατομμύρια δολάρια. Έχουν ήδη ξεκλειδωθεί τα stretch goals των group mounts (1.25 εκατομμύρια), το enhanced naval content που δίνει πρόσβαση σε περισσότερα πλοία και σε content κάτω από την επιφάνεια του νερού (1.5 εκατομμύρια) και το The Underrealm stretch goal που προσθέτει περιεχόμενο κάτω από την επιφάνεια της γης και underground node development.

Το Ashes of Creation θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία. Η alpha αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2018.

[UPDATE 4: 25/5/17 - Monster Coin] Η Interpid παρουσίασε το Master Coin, ένα σύστημα βάση του οποίου γίνεστε τέρας στον κόσμο του παιχνιδιού και επιτίθεστε σε παίκτες.

Η λειτουργία αυτή στα MMORPG είναι συνήθως διαθέσιμη μόνο για τους developers, συνεπώς βλέπουμε την απόφαση της εταιρείας ανάπτυξης με θετικό μάτι.

[UPDATE 5: 29/5/17 - Νέο gameplay trailer που σας ταξιδεύει] Το νέο gameplay trailer του Ashes of Creation με τίτλο "In-Game Kaelar and Empyrean Freeholds" μας ταξιδεύει στον κόσμο του παιχνιδιού, υπό την συνοδεία μιας μαγευτικής μουσικής.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 6: 2/6/17 - Ολοκλήρωση καμπάνιας και δύο νέα βίντεο] Η καμπάνια του Ashes of Creation στο Kickstarter ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το τελικό ποσό που εισέπραξε από 19.576 backers φτάνει περίπου τα 3.3 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι ξεκλειδώθηκε και το τελευταίο stretch goal των τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Ως αποτέλεσμα αυτού, το υποσχόμενο MMORPG της Intrepid Studios θα περιλαμβάνει νέα και βελτιωμένα συστήματα που αφορούν την in-game οικονομία. Μεταξύ άλλων, θα υπάρχουν συστήματα οικονομίας με μεγάλο βάθος για τα Commodities και τα Economic Performance Metrics, τα Trade Routes, τα Wars και τα raids. Επιπλέον, θα σας δίνεται η δυνατότητα να επενδύσετε στα Nodes, τα Guilds και σε Social Organizations.

Για να γιορτάσει την ολοκλήρωση της καμπάνιας του παιχνιδιού στο Kickstarter, η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο. Στο πρώτο εξ αυτών μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον κόσμο του Ashes of Creation, ενώ στο δεύτερο η Intrepid Studios σας ξεναγεί στα γραφεία της.

[UPDATE 7: 4/6/17 - Επιπλέον χρηματοδότηση] Η Intrepid Studios ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το στάδιο χρηματοδότησης του Ashes of Creation, αυτή την φορά μέσω του επίσημου site του παιχνιδιού.

Το δεύτερο στάδιο του crowdfunding θα “τρέξει” όλο τον Ιούνιο, για να δοθεί η δυνατότητα να υποστηρίξετε το υποσχόμενο MMORPG, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη μέσω του Kickstarter. Όπως διευκρίνισε ο Creative Director της Intrepid Studios Steven Sharif, δεν θα υπάρξουν επιπλέον stretch goals, παρόλα αυτά θα προστεθούν νέα backers goals που θα ξεκλειδώνονται ανάλογα με τον αριθμό των υποστηρικτών της καμπάνιας.

Για παράδειγμα, στους 1000 backers, θα ξεκλειδωθεί το Founder’s Dance, στους 2500 το σετ επίπλων Freehold, ενώ φτάνουμε σταδιακά έως και τους 12.000 backers όπου θα σας δοθεί το Wand of Many Things, ένα Freehold αγαλματίδιο και άλλα αντικείμενα. Παραπάνω μπορείτε να απολαύσετε ένα τρέιλερ από την pre-alpha έκδοση, μέσω του οποίου παρουσιάζονται οι τέσσερις εποχές, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο και στο gameplay.

[UPDATE 8: 29/7/17 - Νέο τρέιλερ] Νέο τρέιλερ από την pre-alpha του Ashes of Creation.

Η Intrepid Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ από την pre-alpha έκδοση του Ashes of Creation. Το επερχόμενο MMORPG, θα δώσει το παρών στο PAX event του Σεπτεμβρίου. Στο παρακάτω τρέιλερ παρουσιάζονται τα εντυπωσιακά περιβάλλοντα του παιχνιδιού:


Το Ashes of Creation θα κυκλοφορήσει σε PC τον Δεκέμβριο του 2018.

Για περισσότερες εικόνες και βίντεο, γίνετε μέλος στο group του Ashes of Creation στο Community του GameWorld. Συζητήστε για το MMORPG της Intrepid Studios στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 08/01/2017 07:09
Φαίνεται να το έχουν δουλέψει αρκετά και το χαρακτηριστικό με τα nodes δείχνει αρκετά καινοτόμο.
#2 +1 Dovahkiin (Level 22) 18/05/2017 20:41
Πολύ ωραία και τα δύο gameplay trailers, μας δίνουν μια καλή γεύση απ' το τι περιμένουμε να δούμε στο παιχνίδι. It's a beautiful world indeed!
#3 +1 Divine Raiden (Level 26) 18/05/2017 20:41
Πολύ εντυπωσιακό και προσεγμένο φαίνεται.Ελπίζο υμε για το καλύτερο.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 19/05/2017 08:46
Μακάρι να ανακοινωθεί σύντομα ημερομηνία κυκλοφορίας.Απο όλα τα βίντεο και εικόνες μέχρι στιγμής δείχνει απίστευτο.
#5 +1 Dovahkiin (Level 22) 22/05/2017 14:34
Εντυπωσιακότατα χρώματα και γραφικά. Δείχνει πολύ ζωντανό το περιβάλλον. Όσα περισσότερα βλέπω για το παιχνίδι, τόσο πιο όμορφο μου φαίνεται.
#6 +1 ashbringer (Level 25) 26/05/2017 10:07
Παίρνεις και το ρόλο του τέρατος.Πολύ καλό αυτό.
#7 +1 Dovahkiin (Level 22) 29/05/2017 18:39
Μαγευτική η μουσική, μαγευτικό και το βίντεο. Φαίνεται τρομερό το περιβάλλον του. Άντε, πολύ αργεί να κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι!
#8 +1 Dovahkiin (Level 22) 02/06/2017 18:18
Τι ωραίο που είναι να δουλεύει κανείς σε εταιρίες ανάπτυξης παιχνιδιών! Δείχνει πολύ ωραίο το όλο περιβάλλον απ' το video tour. Ζήλεψα λίγο. :P Μπράβο για την ολοκλήρωση της καμπάνιας του παιχνιδιού, ευελπιστώ να το απολαύσουμε αρκετά σύντομα!
#9 ashbringer (Level 25) 03/06/2017 09:42
Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πετύχουν το στόχο τους και θα μαζέψουν περισσότερα χρήματα απο αυτά που ζητούσαν.Το θέμα τώρα είναι να παραδώσουν έναν πολύ αξιόλογο τίτλο και να τηρήσουν αυτά που έχουν ανακοινώσει εως τώρα.Αναμένουμε για περισσότερες πληροφοριες.
#10 Divine Raiden (Level 26) 30/07/2017 00:22
Πολλά τρέιλερς με τα τοπία του παιχνιδιού και όχι αρκετά για gameplay.Οπτικά το έχουμε καταλάβει οτι το παιχνίδι θα είναι αξιόλογο.Gamepl ay και content ομως;
Notification