Ειδήσεις MMORPG Guild Wars 2: Path of Fire

Guild Wars 2: Path of Fire

Thursday, 21 Sep 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Manos   | (1 σχόλιο)
Manos

Manos  

Workstorm.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/65/7c/guild-wars-2-mounts-second-expansion-23-1501619370.jpg
 

Guild Wars 2: Path of Fire

Launch trailer για το νέο expansion. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 1/8/1/7] H ArenaNet ανακοίνωσε ένα νέο expansion για το Guild Wars 2 με την ονομασία Path of Fire.

Θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και το άλλο σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ένα preview event προς τιμήν του, το οποίο είναι ανοικτό για όλους, ακόμα και όσους από εσάς δεν έχουν το παιχνίδι. Το expansion θα είναι stand-alone, επομένως δεν χρειάζεται να έχετε ούτε την αρχική έκδοση του Guild Wars 2, αλλά ούτε και το προηγούμενο expansion (Heart of Thorns).

Στο Path of Fire θα μπορέσετε να καβαλήσετε τα mounts Raptor, Springer, Skimmer και Jackal και η ιστορία θα επεκταθεί στην περιοχή Crystal Desert, η οποία έχει αποκοπεί για 250 χρόνια. Υπάρχουν πέντε open world ζώνες, οι περισσότερες που έχει φτιάξει η ArenaNet μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνουν μεγάλες οάσεις, φαράγγια και γιγάντια τέρατα. Κάθε mount θα έχει διαφορετικές κινήσεις και άλματα, ενώ υπάρχουν και γρίφοι σχεδιασμένοι για mounts.

Στο expansion θα βρείτε ακόμη εννέα νέα specializations, ένα για κάθε class/profession. Ο Guardian θα έχει το Firebrand (caster), ο Necromancer το Scourge (control και support), ο Thief το Deadeye (δίνει rifle για sharpshooting), ο Mesmer το Mirage (close combat), ο Elementalist το Weaver (συνθέτει elements), ο Ranger το Soulbeast (animal abilities), ο Revenant το Renegade (archery support), ο Engineer το Hollowsmith (weapon smithing) και ο Warrior το Spellbreaker (magic combat).

[UPDATE: 21/9/17 - Launch trailer] Η ArenaNet έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Guild Wars 2: Path of Fire.

Το νέο expansion του ομώνυμου MMORPG ξετυλίσσει το σενάριό του μέσω του παρακάτω βίντεο (που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να είναι και story trailer).

Το Guild Wars 2: Path of Fire θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε το review του Guild Wars 2, ένα από τα πρώτα της Χριστιάνας στο GameWorld (την εποχή που είχε το μαλλί της καστανό για την ακρίβεια) και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Θέλετε να παίξουμε online παρέα; Γράψτε το ID σας εδώ και κάντε μας add.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/08/2017 11:56
Ίσως το πιο κορυφαίο mmorpg.
Notification