Ειδήσεις MMORPG Free trial για το Guild Wars 2: Path of Fire

Free trial για το Guild Wars 2: Path of Fire

Friday, 11 Aug 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9a/80/16/path-of-fire-free-42-1502465067.jpg
 

Free trial για το Guild Wars 2: Path of Fire

Δοκιμάστε το επερχόμενο expansion του Guild Wars 2 μόνο γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπορείτε και επίσημα πλέον να δοκιμάσετε το Guild Wars 2: Path of Fire. Το expansion αυτό θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Όλοι οι παίκτες, καινούριοι και ήδη υπάρχοντες, μπορούν να δοκιμαστούν και να εξερευνήσουν το Crystal Oasis map όπως είπαν οι ArenaNet, developers του παιχνιδιού.

Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό στο Guild Wars 2 μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε έναν καινούριο και να προλάβετε την δοκιμή του demo άμεσα. 

Το Guild Wars 2: Path of Fire θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Σεπτεμβρίου και λειτουργεί ως standalone τίτλος που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να κατέχετε το πλήρες παιχνίδι Guild Wars 2 ή το προηγούμενο expansion με όνομα Heart of Thorns για να το παίξετε.

Διαβάστε περισσότερα για το Guild Wars 2: Path of Fire και συζητήστε περισσότερα για το Guild Wars 2 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification