Ειδήσεις MMORPG Wild West Online closed alpha

Wild West Online closed alpha

Monday, 18 Sep 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/2a/52/wild-west-online-alpha-67-1504119952.jpg
 

Wild West Online closed alpha

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/8/17] Η 612 Games ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης της alpha του Wild West Online.

Η alpha θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν, θα χρειαστεί να προβείτε σε προπαραγγελία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, για να παίξετε στην alpha μπορείτε να κάνετε pre-order την Pioneer έκδοση, η οποία πωλείται με έκπτωση στα 40 ευρώ (από τα 60 που κοστίζει κανονικά). Μέσω αυτής, θα αποκτήσετε ένα Steam key του Wild West Online όταν αυτό κυκλοφορήσει και θα έχετε πρόσβαση στην alpha και στην closed beta.

Με 50 ευρώ θα αποκτήσετε επιπλέον early access πρόσβαση τόσο στην alpha, όσο και στην τελική έκδοση, καθώς και άλλα in-game καλούδια όπως παραπάνω storage slots. Αν θέλετε να έχετε σίγουρη πρόσβαση μόνο για την closed beta, μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία την Townie έκδοση που πωλείται προς 20 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε pre-order το Wild West Online μέσω του επίσημου site του.

wild west online alpha 1
[UPDATE: 18/9/17 - Closed alpha και η επόμενη φάση] Ξεκίνησε η closed alpha του επερχόμενου Wild West Online, η οποία είναι διαθέσιμη για όσους αγόρασαν τις Pioneer ή Collector's editions.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης 612 Games ο χρυσός θα είναι η κινητήρια δύναμη της alpha. Θα μπορείτε να εξορύξετε χρυσό και να δημιουργήσετε κατασκηνώσεις με άλλους παίκτες για να δουλέψετε μαζί. Τα πολύτιμα φορτία που θα εξορύξετε θα πρέπει να μεταφερθούν στις πόλεις για να τα πουλήσετε αλλά θα υπάρχουν αρκετοί παίκτες-ληστές που θα στοχεύουν στο να κλέψουν τα φορτία σας και να τα πουλήσουν οι ίδιοι.

Ο executive producer, Stephan Bugaj δήλωσε: "Αυτό είναι ένα δείγμα του πως θα είναι το τελικό game, αλλά ακόμα λείπουν πολλά πράγματα. Θα δώσουμε στους gamers την ευκαιρία να επηρεάσουν άμεσα την διαδικασία ανάπτυξης με την παροχή feedback. Θέλουμε να ακούσουμε εποικοδομητικά σχόλια και να δουλέψουμε με την κοινότητα για να δημιουργήσουμε έναν τίτλο που θα τον απολαύσει ο κόσμος για πολλά χρόνια στο μέλλον".

wild west online 10

Αν και το πρώτο σαββατοκύριακο της closed alpha τελειώνει σήμερα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, η closed alpha θα είναι διαθέσιμη τις ημερομηνίες 22-25 Σεπτεμβρίου και 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη alpha με ανοικτούς servers 21 ώρες τη μέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα στην οποία θα δείτε και έναν νέο χάρτη. Η συγκεκριμένη alpha αναμένεται να διεξαχθεί στο διάστημα 10 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου.

Το Wild West Online αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία. Οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για διάθεση μέσα στο 2017.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Wild West Online και δείτε τα gameplay videos. Συζητήστε για το MMO της 612 Games στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 31/08/2017 12:11
Περιμένουμε να δούμε πολλά απο το συγκεκριμένο.
Notification