Αδυναμία απονομής επάθλου σε τουρνουά RuneScape

Hot
Αδυναμία απονομής επάθλου σε τουρνουά RuneScape

Αδυναμία απονομής επάθλου σε τουρνουά RuneScape

Το χρηματικό έπαθλο 20.000 δολαρίων βρίσκεται στον "αέρα" λόγω cheating.

 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Runefest 2017 διεξήχθη ο τελικός του τουρνουά RuneScape με έπαθλο 20 χιλιάδες δολάρια για τον νικητή και άλλα 10.000 που θα δοθούν σε φιλανθρωπίες που θα επιλέξει ο ίδιος. Έχουν περάσει 5 μέρες και τα χρήματα ακόμα δεν έχουν δοθεί, ούτε έχει αποφασιστεί ο νικητής της διοργάνωσης, αφού αρκετοί από τους παίκτες που συμμετείχαν κατηγορούνται για άφθονο cheating κατά την διάρκεια αυτής.

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη σε έναν competition server όπως συνηθίζεται που περιέχει τους δικούς του κανόνες. Ανάμεσα στους 2 χιλιάδες προκρίθηκαν στον τελικό μόνο ένας ήταν αυτός που θα παρέμενε ζωντανός στην μάχη και θα κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο. Η Jagex όμως, developers του παιχνιδιού και διοργανωτές, κάνανε μια αλλαγή φέτος. Όταν από τους 2.000 αρχικούς παρέμεναν μόνο οι 200, οι εναπομείναντες χωρίζονταν σε τέσσερα νησιά καθένα από τα οποία φιλοξενούσε 50 παίκτες. Επτά όμως από τους παίκτες που βρίσκονταν στο Red Island αρνούνταν να πολεμήσουν μεταξύ τους και αντιθέτως σχημάτισαν κάτι σαν συμμαχία. Αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς και μόνο όταν απειλήθηκαν με αποκλεισμό έπιασαν τα τσεκούρια.

Και να ‘ταν μόνο αυτό. Κατά την διάρκεια του τουρνουά αρκετοί ήταν οι παίκτες που υπέστησαν αποσυνδέσεις από τους servers που ευθύς εξαρχής ισχυρίστηκαν πως υπήρξαν θύματα επιθέσεων DDOS από τους αντιπάλους τους προκειμένου να ηττηθούν. Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Jagex μετά το τέλος της διοργάνωσης, ο παίκτης 5PLUS50K12 πιάστηκε υπεύθυνος για την δημιουργία ενός bot farm, εξού και ο αποκλεισμός του. Η εταιρεία έγραψε συγκεκριμένα: “Όλο αυτό γεννά την απορία του τι να κάνουμε με το χρηματικό έπαθλο. Αυτή τη στιγμή συζητάμε τι να το κάνουμε. Μερικές ιδέες αυτήν την στιγμή είναι να δοθούν όλα σε φιλανθρωπίες ή να τα κρατήσουμε για την επόμενη σεζόν.”

Διαβάστε επίσης για μια κακόγουστη φάρσα σε παίκτη του RuneScape και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/09/2017 12:55
Μοιράστε τα στους παίκτες που δεν έκλεψαν και ας πάρουν παράδειγμα αυτοί που έκλεψαν.
Notification