Temtem: MMO εμπνευσμένο από τα Pokemon

Hot
Temtem: MMO εμπνευσμένο από τα Pokemon

Temtem: MMO εμπνευσμένο από τα Pokemon

Νέο τρέιλερ και ανακοίνωση για PS5 και Xbox Series X. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/6/18] Η εταιρεία ανάπτυξης Crema και το Humble Bundle ανακοίνωσαν το Temtem, ένα Adventure MMO στο οποίο συλλέγετε πλάσματα όπως στη σειρά Pokemon.

Βγαίνοντας στο Airbone Archipelago του Temtem, καλείστε να μαζέψετε πολλά πλάσματα για να τα χρησιμοποιήσετε στις μάχες σας, να φτιάξετε το σπίτι σας και να ζήσετε μία όμορφη περιπέτεια σε έναν online κόσμο. Κάντε φίλους και αντιμετωπίστε άλλους παίκτες, ανταλλάξτε τα Temtems σας και νικήστε όλους τους οκτώ Dojo leaders για να γίνεται ο απόλυτος Temtem tamer.

Οι κάτοχοι PS4 και Xbox θα χρειαστεί να έχουν ενεργή συνδρομή στο PS Plus και το Xbox Live για να το παίξετε. Θα υπάρξει Alpha έκδοση που θα κυκλοφορήσει μόνο στο Early Access του Steam. Το project χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο των 70.000 δολαρίων, αφού έχει ήδη μαζέψει 412.000 δολάρια.

[UPDATE: 7/8/20 - Έρχεται το 2021] Κατά την διάρκεια του State of Play livestream της Sony, η εταιρεία ανάπτυξης Crema ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Temtem.

Το Pokemon clone θα έρθει το 2021 για PC, PS5, Xbox Series X και Switch. Παλιότερα επρόκειτο να κυκλοφορήσει και σε PS4 και Xbox One, ωστόσο μάλλον οι developers αποφάσισαν να αφήσουν αυτά τα format στην άκρη. Δείτε το νέο τρέιλερ.

Μέχρι στιγμής, μπορείτε να αγοράσετε την early access έκδοση για PC.

Το Temtem θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS5, Xbox Series X και Switch. 

Διαβάστε τα reviews Pokemon games και συζητήστε περισσότερα για το Temtem στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification