Last Oasis

Wednesday, 28 Aug 2019  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/c5/b8/last-oasis-mmorpg-92-1560371670.jpg
 

Last Oasis

Νέο τρέιλερ με ένα γιγάντιο σκουλίκι να επιτίθεται σε οχήματα παικτών. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 12/6/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Donkey Crew ανακοίνωσε το Survival MMORPG Last Oasis τον Ιανουάριο και παρουσίασε το πρώτο του gameplay trailer στη φετινή E3, κατά την διάρκεια του PC Gaming Show.

Στο νέο τρέιλερ θα δείτε μάχες με καταπέλτες, αυτοσχέδια ανεμόπτερα με μηχανικά πόδια και γενικά μια μεσαιωνική steampunk αισθητική. Οι νομάδες βρίσκονται στη μέση του πουθενά και τα resources είναι πολύτιμα.

 

Παίζοντας online θα μπορείτε να διαμορφώσετε ομάδες με άλλους παίκτες, να κάνετε harvest και να φτιάξετε οχήματα και βάσεις με υλικά που θα βρείτε, ενώ το παιχνίδι θα συνδυάζει τόσο MMORPG στοιχεία, όσο και στοιχεία Online Survival. Θα μπορείτε ακόμη και να μην συμμετάσχετε στις μάχες και να είστε απλά trader, βγάζοντας περιουσία με την in-game οικονομία ή να γίνετε πειρατής και να ορμήξετε σε νομάδες για loot. Θα μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε και σε συμμαχίες που ελέγχουν περιοχές και τα resources τους, τα οποία θα πρέπει να προστατέψετε από άλλες clans.

[UPDATE: 28/8/19 - Νέο τρέιλερ]  Στο Last Oasis, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να κατασκευάζουν δικά τους οχήματα και να τα χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν στο τελευταίο κατοικήσιμο κομμάτι γης που έχει απομείνει. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του, εκτός από το ότι η Γη σταμάτησε να περιστρέφεται και ότι η Σελήνη εξαφανίστηκε, το game φαίνεται πολλά υποσχόμενο ενώ η προσθήκη ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου χάρτη γεμίζει το κοινό τόσο με ενθουσιασμό όσο και με ανησυχίες.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ένα γιγάντιο σκουλήκι ξεπροβάλει από την άμμο και επιτίθεται σε δύο οχήματα παικτών, καταστρέφοντας ένα, ενώ το δεύτερο γλιτώνει οριακά. Το περιβάλλον του Last Oasis θυμίζει έντονα το Dune του Frank Herbert, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας "Μία μέρα διαρκεί όσο ένας χρόνος, ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι να κινείσαι συνεχώς", κάτι το οποίο γίνεται απόλυτα κατανοητό στο τρέιλερ το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Αν και το αρχικό σχέδιο ήταν να μπει το Last Oasis σε early access μέσα στο καλοκαίρι, η Donkey Crew μετέθεσε την ημερομηνία προκειμένου να παρουσιάσει ένα πιο ολοκληρωμένο προϊόν. Αν και είναι γνωστό ότι η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης συνεργάζεται στενά με τους closed beta testers, δεν έχει υπάρξει σχετική ανακοίνωση για νέους συμμετέχοντες.

Το Last Oasis θα κυκλοφορήσει σε early access έκδοση στο Steam στις 10 Οκτωβρίου. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification