Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands

Sunday, 28 Jun 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/39/ef/shadowlands-wow-pc-81-1572340804.jpg
 

World of Warcraft: Shadowlands

Livestream στις 8 Ιουλίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/10/19] Εικόνες πιθανότατα για το επόμενο expansion του World of Warcraft ήρθαν στην δημοσιότητα λίγο πριν την Blizzcon του 2019.

Μία εικόνα που φαίνεται να μαρτυράει το επόμενο expansion του World of Warcraft, Shadowlands, εντοπίστηκε σήμερα στο Twitter από τον WeakAuras. Παρόλο που δεν αποτελεί σίγουρη απόδειξη, είναι αρκετά πιθανό δεδομένου ότι η Blizzcon βρίσκεται πλέον πάρα πολύ κοντά (1 Νοεμβρίου) . Επίσης κυκλοφόρησε μια CGI εικόνα του Lich King που προφανώς είναι ο Bolvar και κρατάει ένα γιγαντιαίο σφυρί. Τέλος αυτή τη βδομάδα υπήρξαν επίσης ενδείξεις για ένα πιθανό Overwatch 2.

[UPDATE: 1/11/19 - Το επίσημο τρέιλερ] Η Blizzard παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ του World of Warcraft: Shadowlands expansion.

Το βίντεο δείχνει την Sylvanas ενάντια στον Lich King Highlord Bolvar Fordragon. Η τοποθεσία του βίντεο είναι το Ice Crown Citadel.

Τα Shadowlands είναι η τοποθεσία στην οποία μεταβαίνουν οι ψυχές του World of Warcraft μετά τον θάνατό τους. Στο δρόμο σας θα συναντήσετε τους Fallen, όσους έχουν πεθάνει και θα μάθετε τι απέγιναν. Οι ψυχές εκεί γυρνούν γύρω από τον κύκλο του θανάτου και της αναγέννησης. Στο νέο expansion θα ταξιδέψετε σε νέες τοποθεσίες, όπως οι Revendreth, Ardenweald, Maldraxxus και Bastion.

Μείωση των levels
Τα levels των χαρακτήρων σας στο World of Warcraft θα μειωθούν μέχρι το level 50 maximum για τις ανάγκες του expansion και θα μπορούν πλέον να αυξηθούν μέχρι το level 60.

[UPDATE 2: 28/6/20 - Livestream στις 8 Ιουλίου] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει livestream για το World of Warcraft: Shadowlands, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Ιουλίου. Θα μπορείτε έτσι να παρακολουθήσετε νέες ανακοινώσεις για το επερχόμενο expansion.

Το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει για PC και Mac μέσα στο 2020.

Διαβάστε για τις δύο νέες φυλές του World of Warcraft και συζητήστε για τα Shadowlands στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification