Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: The Burning Crusade Classic

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic

Sunday, 29 Mar 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/48/24/world-of-warcraft-burning-crusade-18-1585501776.jpg
 

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic

Η Blizzard ρώτησε τους fans της αν το θέλουν.

Το World of Warcraft Classic γνωρίζει ήδη αξιόλογη απήχηση και η Blizzard σκέφτεται να ετοιμάσει και το Burning Crusade expansion με την Classic μορφή, όπως είχε πρωτοκυκλοφορήσει.

Για τον σκοπό αυτό άνοιξε ένα γκάλοπ για να ρωτήσει την γνώμη των WoW fans για το αν επιθυμούν ή όχι το συγκεκριμένο expansion. Επίσης, ρώτησε τους fans του WoW στο site της και για το πως επιθυμούν να γίνει η μετάβαση με τον χαρακτήρα τους από το World of Warcraft Classic.

Η έρευνα εστάλη σε πολύ λίγους παίκτες του World of Warcraft, αλλά ίσως επεκταθεί σε περισσότερους. Πάντως, το World of Warcraft: Burning Crusade Classic πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στη σκέψη της Αμερικάνικης εταιρείας, σε μια προσπάθεια να φέρει και πάλι κοντά της τους παλιούς και πιστούς της fans.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Burning Crusade και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification