Ειδήσεις MMORPG Παίκτης στο World of Warcraft κάνει 115 εκατομμύρια damage με exploit

Παίκτης στο World of Warcraft κάνει 115 εκατομμύρια damage με exploit

Sunday, 24 May 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/df/31/nyalotha-76-1590344700.jpg
 

Παίκτης στο World of Warcraft κάνει 115 εκατομμύρια damage με exploit

Πως τον πετσόκοψε έτσι;

Τα raid bosses στο World of Warcraft προσφέρουν υψηλό βαθμό πρόκλησης και απαιτούν μια ομάδα πολλών παικτών για να φέρουν την αποστολή εις πέρας και να τα εξολοθρεύσουν.

Ο Rextroy ωστόσο είχε άλλη γνώμη. Κατάφερε να τελειώσει το πιο απαιτητικό raid με το boss Ny'alotha, κάνοντας...115 εκατομμύρια damage. Ο τρόπος που το έκανε εξηγείται στο παρακάτω βίντεο. Το κλειδί της στρατηγικής του κρύβεται στο Diver's Folly, ένα one-handed axe με special ability το Bioelectric charge. Όποτε επιτίθεστε μπορείτε να το κάνετε prime, κάτι που διατηρεί 5% του damage για 12 δευτερόλεπτα. Ο παίκτης χρησιμοποίησε ένα dungeon όπου μέσω boss πήρε damage boost κατά 2.000% και μαζί το ειδικό αντικείμενο Mantid Firebomb. Παράλληλα ωστόσο, ο Rextroy χρησιμοποίησε και τα τέρατα γύρω α πό το boss για το exploit.

Δείτε ακόμη τι παίζει με το επιτραπέζιο Small World of Warcraft.

Διαβάστε περισσότερα για το World of Warcraft: Shadowlands και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification