Ειδήσεις MMORPG Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας για PC

Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας για PC

Thursday, 28 May 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4d/aa/79/pso2-2-86-1590684561.jpg
 

Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας για PC

Θα υπάρχει δυνατότητα για cross-play με το Xbox One.

Το ευρέως γνωστό MMORPG θα είναι διαθέσιμο για προσωπικούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10, δωρεάν, μέσω του Microsoft Store.

Ο Fred White υπεύθυνος του τμήματος marketing της Team North America δήλωσε: ''Κάθε παίκτης που θα κάνει login στο Phantasy Star Online 2, στον υπολογιστή του, θα ανταμείβεται με bonus, ενώ διάφορες εκπλήξεις είναι προγραμματισμένες να συνοδεύσουν την κυκλοφορία του''. Οι ακριβείς απαιτήσεις συστήματος για να παίξετε το παιχνίδι, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι που θα γίνει σύντομα μέσω του επίσημου site της Microsoft. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέχει στα Windows 10.

Το Phantasy Star Online 2 λογικά θα ανέβει και στο Steam, χωρίς να υπάρχει όμως, επίσημη πληροφόρηση για πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Η φημολογούμενη έκδοση για το Steam προκύπτει από το εγχειρίδιο του παιχνιδιού για το Xbox One, όπου δίνονται οδηγίες για το λανσάρισμα σε διάφορες πλατφόρμες. Άλλωστε ο Phil Spencer, πρόεδρος της Microsoft δήλωσε ότι το Phantasy Star Online 2, δεν είναι αποκλειστικότητα του Xbox One.

Κατεβάστε δωρεάν εδώ το Phantasy Star Online 2.

Το Phantasy Star Online 2 θα κυκλοφορήσει για PC- με Windows 10 λειτουργικό σύστημα- στις 27 Μαΐου, ενώ κυκλοφορεί ήδη για Xbox One.

Διαβάστε εδώ για το Phantasy Star Online 2 και συζητήστε γι΄αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification