Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Phantasy Star Online 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται και στο PS4. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/20] Το ευρέως γνωστό MMORPG θα είναι διαθέσιμο για προσωπικούς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10, δωρεάν, μέσω του Microsoft Store.

Ο Fred White υπεύθυνος του τμήματος marketing της Team North America δήλωσε: ''Κάθε παίκτης που θα κάνει login στο Phantasy Star Online 2, στον υπολογιστή του, θα ανταμείβεται με bonus, ενώ διάφορες εκπλήξεις είναι προγραμματισμένες να συνοδεύσουν την κυκλοφορία του''. Οι ακριβείς απαιτήσεις συστήματος για να παίξετε το παιχνίδι, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι που θα γίνει σύντομα μέσω του επίσημου site της Microsoft. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέχει στα Windows 10.

Το Phantasy Star Online 2 λογικά θα ανέβει και στο Steam, χωρίς να υπάρχει όμως, επίσημη πληροφόρηση για πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Η φημολογούμενη έκδοση για το Steam προκύπτει από το εγχειρίδιο του παιχνιδιού για το Xbox One, όπου δίνονται οδηγίες για το λανσάρισμα σε διάφορες πλατφόρμες. Άλλωστε ο Phil Spencer, πρόεδρος της Microsoft δήλωσε ότι το Phantasy Star Online 2, δεν είναι αποκλειστικότητα του Xbox One.

Κατεβάστε δωρεάν εδώ το Phantasy Star Online 2.

Το Phantasy Star Online 2 θα κυκλοφορήσει για PC- με Windows 10 λειτουργικό σύστημα- στις 27 Μαΐου, ενώ κυκλοφορεί ήδη για Xbox One.

[UPDATE: 30/7/20 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Steam] Οι παίκτες του Phantasy Star Online 2 στο PC, σύντομα θα μπορούν να παίξουν το Action MMO τους μέσω Steam.

Η Sega ανακοίνωσε ότι το Phantasy Star Online 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 5 Αυγούστου. Θα κυκλοφορήσει η ίδια free-to-play έκδοση όπως έχει ήδη κυκλοφορήσει στα Windows Store και Xbox One. Αυτό σημαίνει πως μια Steam έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για την Βόρεια Αμερική.

Η Steam έκδοση του Phantasy Star Online 2 θα περιλαμβάνει πλήρες cross-play και cross-progression με τα Xbox One και τις Windows Store/ Game Pass εκδόσεις. Όπως ίσως να περιμένατε, η Sega δημιούργησε μερικά in-game items βασισμένα σε μερικά games της Valve, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Phantasy Star Online 2 στο Steam. Μπορείτε να βρείτε ειδικές αμφιέσεις οι οποίες θα μετατρέψουν τον χαρακτήρα σας σε Morgan Freeman, ή Alyx Vance. Ακόμα θα μπορείτε να έχετε παρέα τον Wheatley από το Portal 2.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν δικά σας, απλά κάνοντας log in στο game, με τα rewards να χωρίζονται σε πέντε διαφορετικά set. Μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά τις πληροφορίες στο επίσημο blog. 

Το Phantasy Star Online 2 θα κυκλοφορήσει στα PC στις 5 Αυγούστου.

[UPDATE 2: 24/4/21 - Ανακοινώθηκε το New Genesis] Η Sega ανακοίνωσε ότι το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει σύντομα και ανακοίνωσε μια περίοδο closed beta για PC.

Το New Genesis είναι ένα ολοκληρωτικό overhaul του Phantasy Star Online 2. Η closed beta θα “τρέξει” από τις 14 έως και τις 16 Μάϊου και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, κατεβάζοντας το Xbox Insider Hub και αναζητώντας το “Phantasy Star Online 2: New Genesis beta”. Η Sega επεσήμανε ότι υπάρχουν περιορισμένες θέσης για την closed beta και θα ακολουθηθεί η λογική first come, first served. Ακόμα, κατά την συμμετοχή σας στην beta θα μπορείτε να κερδίσετε διάφορα in-game rewards αν ολοκληρώνετε συγκεκριμένα tasks.

[UPDATE 3: 1/6/21 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του New Genesis] Η Sega ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Phantasy Star Online 2: New Genesis.

Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου για PC και Xbox One. Η έκδοση για PC θα είναι διαθέσιμη μέσω Steam και Epic Games Store. Λόγω της κυκλοφορίας του, το προγραμματισμένο maintenance θα γίνει δύο μέρες πιο μετά. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει το περιεχόμενο του event “The Road to New Genesis”, με τρόπο που θα γίνει γνωστός στο μέλλον. Η Sega ανακοίνωσε πως πρόκειται να διοργανώσει events για να γιορτάσει την κυκλοφορία του New Genesis, όμως δεν είναι ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα λαμβάνει χώρα 1.000 χρόνια μετά τα γεγονότα του Phantasy Star Online 2 και θα σας καλεί να προστατέψετε έναν νέο κόσμο από μία μυστηριώδη απειλή. Το παιχνίδι θα είναι free-to-play και θα περιέχει μεγάλα περιβάλλοντα μάχης χωρίς ενδιάμεσα loading screens, αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, καινούρια μηχανή γραφικών, νέο σύστημα όπλων και abilities που επιτρέπει συνδυασμό δύο τύπων όπλων. Το New Genesis θα συνδέεται επίσης εύκολα με το Phantasy Star Online 2 και θα επιτρέπει cross-play μεταξύ PC και Xbox One.

Για περισσότερες πληροφορίες για την closed beta κάντε κλικ εδώ.

Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου για PC και Xbox One.

[UPDATE 4: 4/7/22 - Έρχεται στο PS4] Το Phantasy Star Online 2 έρχεται στην δύση για το PS4, μετά από μία ολόκληρη δεκαετία από την πρώτη κυκλοφορία στην Ιαπωνία, για PC. Το RPG θα κυκλοφορήσει για το PS4 στις 31 Αυγούστου, 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία για το PS4 στην Ιαπωνία και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από την κυκλοφορία στη δύση για Xbox και PC.

Όπως και οι εκδόσεις των άλλων κονσόλων, θα υποστηρίζει cross-platform και θα είναι free to play. Επίσης, τόσο οι διάλογοι, όσο και τα κείμενα και οι υπότιτλοι, θα είναι όλα μεταφρασμένα στα αγγλικά, ενώ θα περιλαμβάνει και τον υπότιτλο “New Genesis”.

Το Phantasy Star Online 2 : New Genesis περιγράφεται ως η νέα γενιά του Phantasy Star Online 2. Περιλαμβάνει νέα μηχανή γραφικών, βελτιωμένα character models, νέο multi-weapon system, καθώς και σύστημα ώρας και καιρού, επίσης περιλαμβάνει νέα abilities για πλοήγηση όπως τα Photon Dash και Photon Glide.

Η Sega δήλωσε ότι το character creation και τα avatars θα μπορούν να μεταφερθούν από το Phantasy Star Online 2 στο New Genesis, weapons, units και mags θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο New Genesis. Levels, EXP, skills, photon arts καθως και in game currency δεν θα μπορούν να μεταφερθούν από το ένα στο άλλο.

Το Phantasy Star Online 2: New Genesis θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 31 Αυγούστου.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Phantasy Star online 2 καθώς και να συζητήσετε για το ARPG στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε εδώ για το Phantasy Star Online 2 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 24/04/2021 19:58
Έχω το phantasy star universe το παλιό. Θα βάλω και το 2 στη συλογή μου με το καλό :)