• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Η Blizzard θα συγχωνεύσει servers του World of Warcraft που έχουν μικρό πληθυσμό με πιο πυκνοκατοικημένους servers

Η Blizzard θα συγχωνεύσει servers του World of Warcraft που έχουν μικρό πληθυσμό με πιο πυκνοκατοικημένους servers

Hot
Η Blizzard θα συγχωνεύσει servers του World of Warcraft που έχουν μικρό πληθυσμό με πιο πυκνοκατοικημένους servers

Η Blizzard θα συγχωνεύσει servers του World of Warcraft που έχουν μικρό πληθυσμό με πιο πυκνοκατοικημένους servers

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Η Blizzard επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να συγχωνεύσει τους λιγότερο “πυκνοκατοικημένους” servers του World of Warcraft με τους πιο δημοφιλείς.

Η εταιρία, μέσω δημοσίευσής της στο επίσημο forum, δήλωσε ότι η απόφαση να “συνδέσει τα λιγότερο κατοικημένα realms με άλλα υπάρχοντα” θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να μεταφερθούν δωρεάν σε άλλους servers.

O community manager Kaivax δήλωσε: “Το World of Warcraft είναι απίστευτο όταν έχεις πολλούς παίκτες γύρω σου και παρόλο που υπάρχουν αρκετοί τρόποι να συμμετέχετε σε cross-realm play, υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βρίσκεσαι στο realm για να τα βιώσεις. Ένα realm με περισσότερους κατοίκους θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες, τόσο να αλληλεπιδράσετε με περισσότερα guilds, όσο και την οικονομία γύρω σας. Έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που είχαμε συγχωνεύσει servers". 

Στη συνέχεια της δημοσίευσης, επιβεβαιώνεται ότι μετά από μια αναλυτική έρευνα του πληθυσμού των realms, οι developers θα ενώσουν τα realms που έχουν μικρό πληθυσμό με άλλα μεγαλύτερα σε διάστημα δυο-τριών μηνών , μέχρι να έχουν ενώσει κάθε realm χαμηλού πληθυσμού με άλλα μεγαλύτερα.

Η Blizzard πρόσθεσε: “Καθώς εκτυλίσσεται αυτό το project, θα ανακοινώνουμε εκ των προτέρων τις συγχωνεύσεις της εβδομάδας στα αντίστοιχα regions και στην κατάλληλη γλώσσα. Κατά την διάρκεια κάθε περιόδου συντήρησης, όλα θα ενωθούν αυτόματα στα επηρεαζόμενα realms. Όταν η συντήρηση τελειώσει, οι παίκτες που προέρχονται από τα επηρεαζόμενα realms θα μπορούν να συνδεθούν στο Battle of Azeroth και θα συνειδητοποιήσουν ότι πλέον είναι μέλη ενός μεγαλύτερου community. Παράλληλα, θα συγχωνεύσουμε τα αντίστοιχα forum topics".

Διαβάστε για τις κατηγορίες περι σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος της guild Method και συζητήστε για την Activision Blizzard στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.