Naraka: Bladepoint beta

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Naraka: Bladepoint beta

Naraka: Bladepoint beta

Η open beta ανακοινώθηκε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/10/20] Δεν έχουμε ακούσει πολλά για το Naraka: Bladepoint από την ανακοίνωσή του στα προηγούμενα Game Awards του περασμένου έτους.

Ίσως όμως να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε Naraka: Bladepoint το MMORPG στο στυλ του Sekiro τον επόμενο μήνα. Η Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης, 24 Entertainment, μόλις άρχισε να επιτρέπει στους παίκτες να εγγραφούν για μια επερχόμενη closed beta στην ιστοσελίδα της, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, το Naraka είναι ένα παιχνίδι Batlle Royale 60 παικτών που βρίσκεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους έξι χαρακτήρες παικτών για να συμμετάσχετε στο match, ο καθένας με διαφορετικό στυλ μάχης. Οι χαρακτήρες θα κρατούν ένα σπαθί για μάχη και ένα πολύ ευέλικτο γάντζο για να περιπλανηθούν πιο εύκολα στο map. Η ιδέα είναι ότι αν μπορείτε να δείτε ένα σημείο, μπορείτε να ανεβείτε σε αυτόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οι παίκτες μπορούν διαλέξουν το σωστό positioning καθώς οι μάχες θα είναι close-range sword duels.

Εγγραφτείτε στην closed beta κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE: 18/4/21 - Η open beta ανακοινώθηκε] Το Naraka: Bladepoint θα βρίσκεται σε open beta από τις 23 έως τις 26 Απριλίου μέσω Steam.

Το επερχόμενο Battle Royale αποκαλύφθηκε το 2019 ως ένα multiplayer Melee Action με ένα “σύστημα κίνησης χωρίς περιορισμούς” και ένα σύστημα block και parry που δεν χρησιμοποιεί πλήκτρα. Η εταιρεία ανάπτυξης 24 Entertainment δήλωσε πως “οι παίκτες θα νιώθουν στο πετσί τους κάθε επίθεση και θα αξιοποιούν όλα τα skills και τον εξοπλισμό τους για να κατορθώσουν να νικήσουν”. “Οι ομάδες μας έχουν δημιουργήσει κάτι πανέμορφο και άμεσα ελκυστικό σε fans του multiplayer online combat”.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα Battle Royale το Naraka: Bladepoint βασίζεται κυρίως στο melee combat και το σύστημα κίνησης. Στο Naraka: Bladepoint θα έχετε την δυνατότητα να τρέχετε πάνω σε τοίχους και να πιάνεστε με έναν γάντζο πάνω σε οτιδήποτε θέλετε, ακόμα και πάνω σε άλλους παίκτες. Ranged όπλα είναι επίσης διαθέσιμα, με την 24 Entertainment να δηλώνει πως οι παίκτες πρέπει να κουβαλάνε τουλάχιστον ένα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Πάντως στο closed beta οι περισσότεροι προτίμησαν το melee combat.

Η εταιρεία δήλωσε πως “το melee δείχνει να είναι το πιο δημοφιλές στυλ μάχης”, αποκαλώντας τον ενθουσιασμό που προκαλεί η αλλαγή όπλων και η έφοδος πάνω στους εχθρούς ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Naraka: Bladepoint. Το παιχνίδι θα βρίσκεται σε open beta από τις 23 έως τις 26 Απριλίου μέσω της σελίδας του στο Steam. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται πατώντας το κουμπί “Αίτημα Πρόσβασης” στην σελίδα. Η 24 Entertainment επιβεβαίωσε πως το open beta θα είναι διαθέσιμο σε όλους όσους πατήσουν το κουμπί, χωρίς περιορισμό στις θέσεις.

Το Naraka: Bladepoint θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PC μέσω Steam, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Naraka: Bladepoint και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε περισσότερα για το MMORPG στο στυλ του Sekiro και συζητήστε για το Naraka: Bladepoint στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/10/2020 10:58
Closed ranged μάχες με σπαθιά στο στύλ του Sekiro .Εντυπωσιακό .
Notification