Dragon Quest X

Hot
Dragon Quest X

Dragon Quest X

Έρχεται νέο expansion σε PC, PS4, Switch και Wii U. [UPDATE]

[Aρχική δημοσίευση: 5/7/17] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα τρέιλερ για το Dragon Quest X, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες νέας γενιάς PS4 και Switch.

H Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dragon Quest X, σε ένα πακέτο που θα περιέχει τις εκδόσεις 1, 2 και 3. Tο τρέιλερ αποκαλύπτει το storyline και από τις τρεις εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, από τότε που βγήκε στην αγορά το MMORPG τον Αύγουστο του 2012. Έκτοτε το Dragon Quest X έχει κυκλοφορήσει σε Wii, PC, Wii U, ακόμα και σε DS, iOS και Android. Δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στον μέλλον.


[UPDATE: 5/8/17 - Έρχεται νέο expansion σε PC, PS4, Switch και Wii U] H Square Enix ανακοινωσε την κυκλοφορία ενός νέου expansion, του τρίτου κατά σειρά, για το Dragon Quest X και θα ονομάζεται 5000-Nen no Tabiji Harukanaru Furusato e Online. Θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Switch και Wii U στην Ιαπωνία στις 16 Νοεμβρίου, ενώ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία για Ευρώπη.
 
 
Το Dragon Quest X θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στο PS4 στις 17 Αυγούστου, ενώ η έκδοση για το Nintendo Switch αναμένεται να διατεθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.
 
Δείτε τα gameplay videos του Dragon Quest XI. Συζητήστε μαζί μας για τo Dragon Quest X σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification