Final Fantasy XV MMORPG για κινητά

Hot
Final Fantasy XV MMORPG για κινητά

Final Fantasy XV MMORPG για κινητά

Θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine.

Η Square Enix ανακοίνωσε την δημιουργία ενός Final Fantasy XV MMORPG, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κινητά και δεν θα αναπτυχθεί από την ίδια, αλλά από συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης.

Περίπου δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του spin-off Final Fantasy XV: Pocket Edition σε Android και iOS οι fans της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το νέο παιχνίδι που αναπτύσσεται από τις JSC Games και GAEA Mobile. Publisher είναι η Shanghai Oriental Pearl Group.

 

Σύμφωνα με το Kultur, το Final Fantasy XV MMORPG θα διεξάγεται σε ένα παράλληλο σύμπαν σε σχέση με τον κόσμο του Final Fantasy FFVX. Θα προστεθούν βέβαια και αρκετές νέες τοποθεσίες που δεν υπάρχουν στο βασικό παιχνίδι. Οι developers ελπίζουν να μεταφέρουν επιτυχώς την εμπειρία των κονσολών και στα smartphones.

 

Το Final Fantasy XV: MMORPG θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα ενώ δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

Διαβάστε επίσης το review του Final Fantasy XV και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification