Ειδήσεις Adventures E3 2014: Murasaki Baby

E3 2014: Murasaki Baby

Thursday, 12 Jun 2014  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/12/77/bb/murasakibaby-31-1402609820.jpg
 

E3 2014: Murasaki Baby

Ένα υποσχόμενο Adventure για το PS Vita.

Το PS Vita πρόκειται να υποδεχθεί έναν ιδιαίτερο τίτλο φέτος, όπως ανακοίνωσε η ιταλική εταιρεία ανάπτυξης Ovosonico που στο παρελθόν έχει εργαστεί στα Killer7, No More Heroes και Shadow of the Damned. Η αποκάλυψή του είχε γίνει στην περυσινή Gamescom και κατά τη διάρκεια της E3 δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες από την Sony.

To Murasaki Baby είναι ένα side-scrolling Adventure, το οποίο θα εκμεταλλεύεται τα touch controls της φορητής κονσόλας της Sony. Το παιχνίδι εξιστορεί την προσπάθεια ενός μικρού κοριτσιού που ξυπνάει μέσα σε έναν περίεργο κόσμο γεμάτο από τις φαντασιώσεις και τους φόβους των μικρών παιδιών. Εσείς θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε την Baby να βρει την μητέρα της, μέσω ενός συγκινητικού ταξιδιού στα όνειρα και τους εφιάλτες.

Θα μπορείτε να χειριστείτε την μικρή ηρωίδα μέσω της touch screen. Ένα μπαλόνι υποδεικνύει την θέληση της πρωταγωνίστριας να συνεχίσει. Αν το χάσετε ή σκάσει, τότε το κοριτσάκι θα σταματήσει να κινείται. Όσο προχωράτε στο παιχνίδι, το κοριτσάκι θα μαθαίνει νέες κινήσεις. Για παράδειγμα, στην αρχή δε θα μπορεί να πηδήξει μόνη της τα χάσματα που θα βρείτε μπροστά σας, αλλά όσο ο φόβος της μειώνεται, θα έχει την δυνατότητα να εκτελέσει διάφορες κινήσεις. Τα περιβάλλοντα δείχνουν να έχουν σχεδιαστεί στο χέρι και άλλοτε θα είναι χαρούμενα και άλλοτε πιο σκοτεινά.

Το Murasaki Baby θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 αποκλειστικά για το PS Vita.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification