Ειδήσεις Adventures ECHO: Ημερομηνία κυκλοφορίας

ECHO: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Tuesday, 10 Oct 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (2 σχόλια)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/bc/02/echo-pc-ps4-39-1501335882.jpg
 

ECHO: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για PS4 με νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/7/17] H Ultra Ultra εταιρεία ανάπτυξης του Echo, ενός  Sci-fi Action-Adveture τρίτου προσώπου, φέρνει το πρωτότυπο game σε PC και PS4.

H Ultra Ultra είναι μια εταιρεία ανάπτυξης με βάση την Κοπεγχάγη που αποτελείται από οκτώ άτομα, πρώην μέλη της IO Interactive, developer του Hitman. Iδρύθηκε το 2015 και το ECHO θα αποτελέσει και το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας.

Το ECHO ξεκινάει ως μια προσωποκεντρική ιστορία και στη συνέχεια γίνεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, επιφυλάσσοντας μεγάλους κινδύνους. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας En, βρίσκει ένα παλάτι ενός κατεστραμμένου πολιτισμού και προσπαθεί να επαναφέρει τις ζωές που δεν έπρεπε να είχαν χαθεί. Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες του ξεχασμένου παλατιού η Eon καταλαβαίνει σιγά-σιγά πως το παλάτι έχει τη δική του θέληση και τη δύναμη να δημιουργεί αντίγραφα του εαυτού της που ονομάζονται Echoes και συμπεριφέρονται όπως αυτή.

[UPDATE: 10/10/17 - Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας για PS4] Η Ultra Ultra κυκλοφόρησε το ECHO στα PC τον περασμένο μήνα, αλλά δεν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση για το πότε θα έρθει και στην κονσόλα της Sony εκείνη την περίοδο.

Η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε πρόσφατα πως το Stealth Action θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου σε Playstation 4. Το ιδιαίτερο στοιχείο του τίτλου είναι πως οι αντίπαλοί σας προσαρμόζονται στην στρατηγική και τις τακτικές σας αυξάνοντας την δυσκολία του gameplay. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ με gameplay σε Playstation 4.

Δείτε το τρέιλερ:

Τo ΕCHO κυκλοφορεί από τις 19 Σεπτεμβρίου για PC και στις 11 Οκτωβρίου θα έρθει σε PS4 (με υποστήριξη PS Pro). Όσον αφορά την τιμή κοστίζει 24,99 ευρώ για PC.

Διαβάστε περισσότερα για το Echo και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.  

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 29/07/2017 19:59
Συμπαθητικό φαίνεται και πρωτότυπη ιδέα η δημιουργία αντιγράφων του εαυτού της πρωταγωνίστριας . Δεν καταλαβαίνεις και πολλά βέβαια απ' το trailer, αλλά θα μάθουμε σύντομα αν αξίζει ο συγκεκριμένος τίτλος.
#2 ashbringer (Level 25) 02/08/2017 11:44
Ενδιαφέρον σενάριο για τον συγκεκριμένο τίτλο.Το παλάτι λειτουργεί ως μια ξεχωριστή οντότητα.
Notification