Ειδήσεις Adventures Naughty Dog: Η σειρά Uncharted είναι μεγαλύτερη από τον Nathan Drake

Naughty Dog: Η σειρά Uncharted είναι μεγαλύτερη από τον Nathan Drake

Monday, 07 Aug 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/34/1f/uncharted-4-nathan-65-1502108676.jpg
 

Naughty Dog: Η σειρά Uncharted είναι μεγαλύτερη από τον Nathan Drake

Η εταιρεία δεν πιστεύει πως όλο το σύμπαν του Uncharted εξαρτάται από τον πρωταγωνιστή του.

Το Uncharted: The Lost Legacy πλησιάζει καθώς στις 23 του μήνα θα είναι επιτέλους διαθέσιμο. Ένα πρόσφατο making of video του παιχνιδιού περιέχει δηλώσεις και σκέψεις των δημιουργών για την νέα standalone εμπειρία. Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, για πρώτη φορά στη σειρά ο playable χαρακτήρας του παιχνιδιού δεν θα είναι ο Nathan Drake, αλλά η Chloe Frazer από τα Uncharted και Uncharted 2.

Ο creative director του παιχνιδιού Shaun Escayg δήλωσε πως αφήσαν το κομμάτι του Nathan Drake για το επερχόμενο expansion καθώς «το κομμάτι του ολοκληρώθηκε με το Uncharted 4 και θέλαμε να βρούμε μια νέα ομάδα χαρακτήρων πάνω στην οποία θα μπορούσε να συνεχιστεί ο θρύλος του Uncharted».


Μεγάλη αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν και οι ύστερες δηλώσεις του Kurt Margenau, σκηνοθέτη του Uncharted: The Lost Legacy που κατά κάποιο τρόπο προσεγείωσε την αξία του αγαπημένου πρωταγωνιστή, προς απάντηση πολλών παραπόνων και ερωτήσεων που σχετίζονται με την απουσία του Nathan Drake από το expansion του Uncharted 4:«Η σειρά Uncharted είναι μεγαλύτερη από τον ίδιο τον Nathan Drake». Εννοώντας πως το franchise και οι υποστηρικτές του πρέπει να ξεφύγουν από το κομμάτι του Nathan Drake και να αντιληφθούν πως η σειρά μπορεί και χωρίς να αυτόν να εντυπωσιάσει , καθώς υπάρχουν πολλές ακόμα πτυχές στο σύμπαν του Uncharted. 

Στο βίντεο οι εργαζόμενοι της Naughty Dog εξηγούν πως από μια απλή επέκταση του Uncharted 4, φτάσανε πριν καν το καταλάβουν να αναπτύσσουν ένα πλήρες παιχνίδι, ενώ τονίζεται πως το μυαλό τους πέρασε και από τους Sam Drake και Victor Sullivan προτού καταλήξουν στο δίδυμο Chloe Frazer και Nadine Ross.

Το Uncharted: The Lost Legacy θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου στο PS4, και θα έχει υποστήριξη ελληνικής γλώσσας.

Διαβάστε περισσότερα για το Uncharted: The Lost Legacy και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/08/2017 19:48
Έπρεπε να φτιάξουν απο την αρχή και άλλους χαρακτήρες ως πρωταγωνιστές στην τόσο επιτυχημένη αυτή σειρά.Απο την στιγμή που το Uncharted είχε σε κατά σειρά τέσσερα επεισόδια των αγαπημένο σε όλους Drake είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσει κανείς και να ασχοληθεί με κάτι καινούργιο.Το ίδιο θα συμβεί και με την σειρά the Last of Us οπου ο κόσμος έχει ήδη συνδεθεί απόλυτα με τους κεντρικούς χαρακτήρες απο το πρώτο κιόλας μέρος.Δεν θα με χαλούσε καθόλου να ξαναδώ τον Drake και σε άλλα επεισόδια.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/08/2017 03:21
Πιστεύω ότι το να μη μείνουν στα περιορισμένα όρια ενός και μόνου, κλασικού πρωταγωνιστή, ακόμη κι αν μπορούν να φτιάξουν παιχνίδια-μεγαλ εία επάνω του, δείχνει ότι οι developers προτιμούν να αγκαλιάσουν το σύμπαν που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και να επενδύσουν στις δυνατότητες που αυτό τους προσφέρει.
Notification