Ειδήσεις Adventures Νέο The Legend of Zelda

Νέο The Legend of Zelda

Monday, 07 May 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2b/9c/4e/zelda-breath-of-the-wild-6-1525711662.jpg
 

Νέο The Legend of Zelda

Δημοσιεύτηκε νέα αγγελία για δύο θέσεις designer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/12/17] Ο Eiji Aonuma της Nintendo αποκάλυψε πως ένα νέο παιχνίδι της σειράς The Legend of Zelda βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Μετά την κυκλοφορία του art book του The Legend of Zelda ο Aonuma δήλωσε πως οι φήμες περί ανάπτυξης ενός νέου τίτλου της σειράς αληθεύουν. Καθόλου απροσδόκητο αν κρίνουμε από την επιτυχία που γνώρισε το Breath of the Wild, ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς, του Nintendo Switch.

Όπως και με την περίπτωση του Breath of the Wild, όπου η ανάπτυξη του ξεκίνησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του Skyward Sword το 2011, δεν αποκλείεται να συνέβη το ίδιο και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το Breath of the Wild είναι αυτήν την στιγμή ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στην κονσόλα Nintendo Switch πουλώντας 4,7 εκατομμύρια αντίτυπα.

[UPDATE: 7/5/18 - Αγγελία για νέο developer] Η Nintendo δημοσίευσε αγγελία στο site της στην οποία αναζητά developer και συγκεκριμένα level designer, για την σειρά The Legend of Zelda.

Από την στιγμή που στέλεχος της Ιαπωνικής εταιρείας έχει παραδεχθεί δημόσια ότι οι φήμες περί ανάπτυξης νέου Zelda αληθεύουν, υπάρχει πιθανότητα η αγγελία να αναζητά level designer για το επόμενο Zelda και όχι για κάποια DLC του. Η θέση απαιτεί απ' τον level designer να δουλέψει σε events, dungeons, περιβάλλον και υλοποίηση αυτών στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να γνωρίζει επίσης πως να συνθέσει ένα πλάνο, να έχει προδιαγραφές, να κάνει αλλαγές στους εχθρούς και γενικά ότι αφορά την τελική υλοποίηση. Επίσης, αναζητώνται στελέχη που θα μπορούν να οργανώσουν πλάνο για την παραγωγή νέων games. Τα νέα στελέχη θα πρέπει να γνωρίζουν Ιαπωνικά.

Η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το επόμενο Zelda.

[UPDATE: 6/11/18 - Νέα αγγελία για δύο designers] Σύμφωνα με το ResetEra, η Nintendo ανάρτησε αγγελία για δύο νέες θέσεις εργασίας στο επίσημο site της, συγκεκριμένα για την ομάδα ανάπτυξης του Legend of Zelda στο Kyoto. 

H πρώτη θέση προορίζεται για 3DCG designers που θα αναλάβουν την τοπογραφία, δηλαδή το level και concept design των διάφορων τοποθεσιών, συμπεριλαμβανόμενων των dungeons. Η δεύτερη θέση αφορά το level design σε όλο το εύρος του περιεχομένου, όπως το σχεδιασμό των εχθρών, του κόσμου και των dungeons.

Ως συνήθως, η αγγελία δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή του project για το οποίο προορίζονται οι θέσεις. Παρ' όλα αυτά, δεδομένου ότι δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το πιθανότερο είναι ότι το επόμενο game της σειράς απέχει αρκετά ακόμη. 

Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 23) 22/12/2017 22:33
Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Πολυ καλά θα κάνουν καθώς είναι ένας τίτλος που αγκάλιασε πολύς κόσμος φέτος!!!
Notification