Ειδήσεις Adventures New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition και Great Detective Pikachu

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition και Great Detective Pikachu

Friday, 12 Jan 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/36/73/new-2ds-xl-pikachu-edition-22-1515778435.jpg
 

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition και Great Detective Pikachu

Θα συνοδευτούν στην Ευρώπη από ένα τεράστιο amiibo.

Η Nintendo ανακοίνωσε την διάθεση μιας ακόμα ειδικής έκδοσης του New 2DS XL καθώς και την κυκλοφορία του Detective Pikachu στην Ευρώπη.

Το Great Detective Pikachu (όπως θα ονομάζεται στην Ευρώπη) είχε κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία το 2016 και αφορά ένα Adventure spin-off της δημοφιλούς σειράς Pokemon για τις φορητές κονσόλες της Nintendo όπου ο Pikachu έχει τον ρόλο ενός ντεντέκτιβ που προσπαθεί να λύσει διάφορα μυστήρια. Την ανάπτυξή του είχε αναλάβει η Creatures Inc σε συνεργασία με την The Pokemon Company και την Nintendo.

Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι το Adventure των 3DS/2DS θα συνοδευτεί από ένα μεγαλύτερων διαστάσεων Pikachu Amiibo ύψους 13.6 εκατοστών. Το συγκεκριμένο Amiibo θα κοστίζει 30 ευρώ και θα σας δίνει πρόσβαση σε διάφορα βίντεο μικρής διάρκειας που θα περιλαμβάνουν στοιχεία για τις έρευνές σας στο παιχνίδι. Αναμένεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Great Detective Pikachu.

Η κυκλοφορία του ιδιαίτερου Adventure της Nintendo θα συνοδευτεί επίσης από την διάθεση μιας νέας έκδοσης του New 2DS XL με την ονομασία Pikachu Edition. Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές εικόνες, στην συγκεκριμένη έκδοση της κονσόλας κυριαρχεί το κίντρινο χρώμα. Στην εμπρόσθια πλευρά εμφανίζεται ο Pikachu σε... μεγένθυνση, ενώ και εσωτερικά συναντάμε τον ίδιο χρωματισμό. Η τιμή του New 2DS XL Pikachu Edition θα βρίσκεται στα 160 ευρώ και θα διατεθεί στην αγορά στις 26 Ιανουαρίου.

Το Great Detective Pikachu θα κυκλοφορήσει για 3DS/2DS στις 23 Μαρτίου.

Διαβάστε για την ταινία Detective Pikachu και συζητήστε για το ομώνυμο Adventure στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification