Ειδήσεις Adventures A Way Out: 2.6 εκατομμύρια πωλήσεις

A Way Out: 2.6 εκατομμύρια πωλήσεις

Friday, 27 Jul 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Νίκος Σκοδριάνος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/7d/ed/a-way-out-1million-69-1523905772.jpg
 

A Way Out: 2.6 εκατομμύρια πωλήσεις

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το co-op Action Adventure της EA. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/4/18] Το A Way Out τα πήγε εξαιρετικά στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, όπως ανακοίνωσε στο Twitter η Hazelight Studios.

Το Co-Op Adventure από τους δημιουργούς του Brothers: A Tale of Two Sons πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα, αν και κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το A Way Out, που έχει ως θέμα την απόδραση δύο κατάδικων από την φυλακή, είναι αποκλειστικά Co-Op και διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 27/7/18 - 2.6 εκατομμύρια πωλήσεις] Κατά την διάρκεια της οικονομικής συνδιάσκεψης της Electronic Arts με τους επενδυτές της, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι το A Way Out ξεπέρασε τα 2.6 εκατομμύρια πωλήσεις έως τα τέλη Ιουνίου. Ο Andrew Wilson επισήμανε επίσης ότι το A Way Out ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχε η EA, με έσοδα που “χτύπησαν” στα ίσα τα αντίστοιχα των Battlefield 1 και FIFA Online 3 για το τελευταίο τρίμηνο.

Διαβάστε το review του A Way Out και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification