Ειδήσεις Adventures Insomniac Games: "Το remake του Ratchet and Clank είναι το πιο πετυχημένο παιχνίδι της ιστορίας μας"

Insomniac Games: "Το remake του Ratchet and Clank είναι το πιο πετυχημένο παιχνίδι της ιστορίας μας"

Thursday, 05 Jul 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/21/e6/ratchet-and-clank-remake-28-1530790503.jpg
 

Insomniac Games: "Το remake του Ratchet and Clank είναι το πιο πετυχημένο παιχνίδι της ιστορίας μας"

Ανυπομονούν για την κυκλοφορία του Spider-Man.

 

Η Insomniac Games υποστηρίζει πως το remake του Ratchet and Clank είναι το πιο πετυχημένο video game που έχουν δημιουργήσει ποτέ.

Το remake του Ratchet and Clank ήρθε το 2016 στο PS4 για να “χτυπήσει” τους πάντες στο συναίσθημα, αφού είναι εκατομμύρια τα άτομα που λάτρεψαν το franchise από την εμφάνισή του στο PS4 και ύστερα. Απ’ ότι φαίνεται η ίδια η Insomniac Games που το ανέπτυξε υποστηρίζει πως πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι που έφτιαξαν ποτέ, ύστερα από συζητήσεις στο ResetEra.

Σε αυτά γινόταν λόγος για την επιτυχία του Spider-Man, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις παρά το γεγονός το ότι δεν έχει κυκλοφορήσει καν ακόμα. Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια όμως, βλέπουμε και αυτό του James Stevenson, community director της εταιρείας, ο οποίος δηλώνει πως το remake του Ratchet and Clank ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έφτιαξε ποτέ η Insomniac Games. Η επιτυχία στην οποία αναφέρεται δεν μπορεί βέβαια να προσδιοριστεί αφού δεν έχουμε ακριβές νούμερο πωλήσεων του παιχνιδιού. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως όταν κυκλοφόρησε πουλούσε καλύτερα, σε ρυθμό, από κάθε άλλο παιχνίδι του franchise.

Βέβαια, δόθηκε και δωρεάν μέσω του PS Plus, επομένως δεν αποκλείεται να βασίζουν και σε αυτό το γεγονός το πόσοι παίκτες το δοκίμασαν. Από την άλλη, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή, αφού τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το Spider-Man το οποίο ενδέχεται να πάει πολύ καλά σε πωλήσεις αν κρίνουμε από το ενθουσιασμό και την ανυπομονησία των fans για αυτό.

Διαβάστε το review του Ratchet and Clank (2016) και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification