Ειδήσεις Adventures Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet

Saturday, 08 Dec 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος  
Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος

Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος  

Δε σταματάμε να παίζουμε επειδή μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/13/4a/Journey20to20the20Savage20Planet-49-1544236150.png
 

Journey to the Savage Planet

Νέο Adventure από την Typhoon Studios.

Μεγάλοι και μικροί τίτλοι ανακοινώθηκαν στα φετινά Game Awards και ένας τίτλος που σχεδόν πέρασε απαρατήρητος είναι το Journey to the Savage Planet, ένα Adventure σε κάμερα πρώτου προσώπου από μια νέα εταιρία ανάπτυξης. Η Typhoon Studios ιδρύθηκε από βετεράνους της βιομηχανίας, των οποίων οι δουλειές συμπεριλαμβάνουν τα Assassin's Creed III, Far Cry 4, and Batman: Arkham Origins.

Το βίντεο δείχνει ενδιαφέρον. Φαίνεται πως μια διαστημική εταιρεία με το όνομα Kindred Aerospace σας στέλνει σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή σε ένα μακρινό πλανήτη όπου θα πρέπει να επιβιώσετε ενώ παράλληλα εξερευνάτε το περιβάλλον του. Ακόμη δε γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά μάλλον το αναμένουμε με τη νέα χρονιά.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Odyssey και συζητήστε για το Journey to the Savage Planet στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification