Ειδήσεις Adventures Eastshade: Η περιπέτεια ενός ζωγράφου-ταξιδιώτη

Eastshade: Η περιπέτεια ενός ζωγράφου-ταξιδιώτη

Saturday, 12 Jan 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/39/b7/20/eastshade-54-1547288787.jpg
 

Eastshade: Η περιπέτεια ενός ζωγράφου-ταξιδιώτη

Ένα Adventure γεμάτο εξερεύνηση και ζωγραφιές.

 

Το Eastshade είναι το νέο Adventure της ομώνυμης εταιρείας.

Για όσους περνούσαν ατέλειωτες ώρες χαζεύοντας τον Bob Ross να μαγεύει τα πλήθη στα κανάλια της ΕΡΤ, το Eastshade είναι αυτό που ψάχνετε. Πρόκειται για ένα Adventure στο οποίο ελέγχετε έναν ζωγράφο-ταξιδιώτη, που εξερευνά το νησί Eastshade και ζωγραφίζει στους καμβάδες τους τα διάφορα μαγευτικά τοπία που συναντά. Στο παιχνίδι θα μπορείτε να μιλάτε με τους κατοίκους του νησιού, να κάνετε φίλους και να βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη με τον δικό σας τρόπο. Δεν θα είστε οι πραγματικοί ζωγράφοι, αφού το gameplay σας επιτρέπει να επιλέξετε μόνο το σημείο και το μέγεθος του καμβά, αλλά κανένα πρόβλημα, αφού όσοι θα μπορούσαν να ζωγραφίσουν εντός του παιχνιδιού καλύτερα να πιάσουν κανονικό πινέλο.

Οι open world διαστάσεις του σας δίνουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε τον όμορφο κόσμο του παιχνιδιού, να ζωγραφίσετε παντού και να ξεκλειδώσετε διάφορα μυστικά και εκπλήξεις. Η πορεία σας στο παιχνίδι ανταμείβεται με νέα υλικά και δυνατότητες.

Το Eastshade θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για PC.

Συζητήστε περισσότερα για το Eastshade στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification