Ειδήσεις Adventures Dying in Sierra

Dying in Sierra

Monday, 15 Apr 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/d4/1b/Dying-in-Sierra-15-1555326280.jpg
 

Dying in Sierra

Κάθε στενό και κίνδυνος.

Το Dying in Sierra φέρνει αναμνήσεις από μια άλλη εποχή που στο επίκεντρο ήταν κυρίως το σενάριο και η διασκέδαση σε κάθε γωνια του in game κόσμου.

Είτε βγείτε στον δρόμο ως Leisure Suit Larry και έρθει ένα αυτοκίνητο να σας βγάλει από την μέση την κατάλληλη στιγμή, είτε εμφανιστείτε στην Laura Bow χωρίς να προσέχετε που πατάτε τότε και πάλι θα τα βρείτε σκούρα, το σίγουρο είναι ότι η περιπέτειες στην Sierra είναι πολλές. Δεν θα βρείτε κενά στην πλοκή του παιχνιδιού ενώ η αλήθεια είναι ότι μέχρι να δείτε το τέλος, η εξέλιξη της ιστορίας θα σας δυσκολέψει αρκετά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα καταλάβετε πόσοι τρόποι υπάρχουν που μπορεί να πεθάνετε μέσα στους δρόμους του παιχνιδιού και αυτό θα αποτελεί την διασκέδαση σας. Κυριολεκτικά από την αρχή της ιστορίας νιώθετε πόσοι κίνδυνοι παραμονεύουν ακόμα και στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα γύρω μας.

Το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου game είναι ότι οι developers έφτιαξαν ένα σενάριο στο οποίο έδωσαν έντονη βάση στην σαδιστική διάθεση των χαρακτήρων και αρκετές λεπτομέρειες. Ο χαρακτήρας σας Leisure Suit Larry όταν δεν θα είναι σε αποστολή, μπορεί να "χτίσει" το όνομα και την προσωπικότητα του στα υπόγεια της Σιέρα.

Πολύ πιθανόν είναι να σας χρειαστεί κάποιος οδηγός για να τερματίσετε το παιχνίδι καθώς οι τρόποι που θα πεθάνετε είναι πολλοί και πρωτότυποι με αποτέλεσμα να μην πάει το μυαλό του παίκτη σε κάθε δυνατή απειλή που παραμονεύει.

Διαβάστε επίσης για το Close to the Sun: Horror Adventure.

Συζητήστε για το Dying in Sierra στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification