Ειδήσεις Adventures Arise: A Simple Story

Arise: A Simple Story

Tuesday, 24 Sep 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/a7/e7/arise-a-simple-story-100-1569356079.jpg
 

Arise: A Simple Story

Νέο Adventure από την Techland.

 

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Techland, η οποία μας έχει χαρίσει εξαιρετικά games, όπως το Dying Light και το Dead Island, ανακοίνωσε το Piccolo, ένα video game στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας Βίκινγκ.

Το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα είναι είτε Adventure, είτε Action-Adventure, αλλά θα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Techland.

Συζητήστε για το Arise: A Simple Story στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification