Ειδήσεις Adventures Lesson: Hometown

Lesson: Hometown

Tuesday, 07 Jan 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/62/64/lesson-hometown-41-1570103060.jpg
 

Lesson: Hometown

Launch trailer και επίσημη κυκλοφορία για το ελληνικό Horror Adventure.

[Αρχική δημοσίευση: 3/10/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Insanity Studio ανακοίνωσε το Horror Adventure Lesson: Hometown, το οποίο αποτελεί συνέχεια του Horror Adventure Lesson που κυκλοφόρησε το 2017.

 

Σύμφωνα με την υπόθεση, το σενάριο έχει ως εξης. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την έρευνα στο Λιδορίκι και τα γεγονότα του πρώτου Lesson. Ενα σχολείο στην Πτολεμαΐδα είναι κλειστό εδώ και χρονιά. Οι γείτονες ακούνε τα βράδια διάφορες φωνές απο εκεί μέσα. Εν τέλει, ένας αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο τον Κύριο Παπαδόπουλο, ερευνητής ανεξήγητων υποθέσεων. Αυτός μόλις άκουσε την ιστορία αμέσως την συνέδεσε με τα γεγονότα στο Λιδωρίκη. Έτσι αποφασίζει να πάει εκεί και να το ερευνήσει.
 
Το παιχνίδι είναι κυρίως να βρεί τα σημειώματα ώστε να μάθει τι συνέβει εκεί και στο τέλος να βρει τρόπο να φύγει. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος μηχανισμός, είναι κυρίως story-telling. Το gameplay έχει κάμερα πρώτου προσώπου και χρησιμοποιεί ψυχολογικό τρόμο.

 

Δείτε το teaser τρέιλερ παρακάτω:

[UPDATE: 7/1/20 - Launch trailer] Το ελληνικό Horror Adventure Lesson: Hometown κυκλοφόρησε και επίσημα.

Επίσης υπάρχει μια κρυμμένη ιστορία πίσω απο την βασική ιστορία όπου πρέπει να σκεφτεί ο παίκτης τι μπορεί να είναι. Οι εικόνες που εμφανίζονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αντικατοπτρίζουν τις εικόνες που έχουν στα μυαλό τους τα κακοποιημένα παιδιά και πως βλέπουν τον θύτη μέσα από τα δικά τους μάτια. Ο καθηγήτης που αναφέρεται μέσα στο παιχνίδι είναι ο δαίμονας στα μάτια των παιδιών όπου τα χειραγωγεί, ενώ στο τέλος αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν, ενώ ο ερευνητής ουσιαστικά είναι το παιδί που προσπαθεί να καταλάβει γιατί γίνεται αυτό και πως μπορεί να ξεφυγεί.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το παιχνίδι σας ζητάει κυρίως να βρειτε τα σημειώματα ώστε να μάθετε τι συνέβει εκεί και στο τέλος να βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Το gameplay βασίζεται κυρίως στο story-telling.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε εδώ για το Lesson και συζητήστε για το sequel του στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification