Ειδήσεις Adventures Indie developer κυκλοφορεί game βασισμένο στις ιστορίες της γιαγιάς του

Indie developer κυκλοφορεί game βασισμένο στις ιστορίες της γιαγιάς του

Monday, 04 Nov 2019  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5f/f9/25/brukel-1-57-1573064178.jpg
 

Indie developer κυκλοφορεί game βασισμένο στις ιστορίες της γιαγιάς του

Το Brukel εξερευνά τις αναμνήσεις της 92χρονης από τον πόλεμο.

Ο Βέλγος Bob De Schutter ανακοίνωσε στο Reddit την κυκλοφορία του νέου του game "Brukel", το οποίο είναι βασισμένο στις ιστορίες της 92χρονης γιαγιάς του από τον πόλεμο.

Το Brukel είναι "ένα παιχνίδι first-person παιχνίδι εξερεύνησης των αναμνήσεων της Bie Verlinden" (της γιαγιάς του) και αναπτύχθηκε με σκοπό να δείξει ο Bob στον κόσμο πόσο "γαμάτη" είναι. Στο Reddit, οBob αναφέρει ότι "η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε ότι η ζωή της δεν ήταν αξιοσημείωτη και σήμερα κυκλοφορώ ένα video game για τις ιστορίες της από τον πόλεμο για να της δείξω πόσο λάθος κάνει." Δείτε τον Bob και την Bie στο παρακάτω βίντεο:

Στο επίσημο site του Brukel αναγράφονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της Bie, όπου αναφέρεται ότι εκείνη είναι η αφηγήτρια του παιχνιδιού, στο οποίο επισκέπτεστε το ερειπωμένο εξοχικό Brukel και χρησιμοποιέιτε το smartphone σας προκειμένου να αναβιώσετε τις ιστορίες της και καθώς περνάει ο χρόνος, ο Bob λέει πως είναι "ένα συναισθηματικό ταξίδι μέσα από μερικές τραυματικές στιγμές της ζωής της γιαγιάς."

Το Brukel κυκλοφορεί για PC.

Διαβάστε επίσης για τον John Romero που έκανε την γιαγιά του boss στο Empire of Sin και συζητήστε για το Brukel στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification